MMAnytt TV intervjuar MMA Academy inför lägret

 

Vi har tidigare tipsat er om att åka på MMA Acedemy utanför Stockholm. Nu börjar det närma sig med stormsteg, nästa vecka kommer ca 100 deltagare mellan 16-55 få chansen att bli tränade av exempelvis Martin Lidberg, Omar Bouiche, Waldo Zapata, Elina Nilsson och Jörgen Kruth. Vår bloggare Rami Aziz kommer vara på plats men han är inte ensam som proffsfighter. Dessa fighters besöker lägret för träning och möjligheten till privata pass:

Alexander Gustafsson – Sprawl and brawl, Assan Nije – MMA-grappling och submissions, Bobby Rehman – MMA-striking, David Bielkheden – Allt inom MMA, Hamid Corassani – MMA-striking, Joakim Engberg – Ground and pound, Magnus Cedenblad – MMA-klinch samt knän, Tor Troeng – Markkontroll.

Jag träffade Linus och Noa, de två killarna som ligger bakom lägret, för ett samtal om hur det hela startade och hur det ser ut på lägret. Mazdak befann sig på inspelning av Postkodkampen med våra sponsrade fighters där (Tor och Hamid) så hans bror Babak hoppade in och räddade dagen. Bli inte avskräckta av att det är fem delar på intervjun då delarna är korta, men MMA Academy har mycket att säga och deras idé är verkligen helt fantastisk.

De uppmanar också er alla att skriva förslag på fighters (över hela världen) samt tränare som de kan bjuda in. Nu har dom slutat sina vanliga jobb och ska köra 110% med MMAläger. De andra fyra delarna finner ni efter hoppet…


Moi med deras snygga handskar på plats i kampsportskollektivet där intervjun ägde rum

DEL 2

DEL 3

DEL 4

DEL 5

Vi kommer, som vi sagt tidigare, också befinna oss på lägret på lördagen för intervjuer med så många vi bara kan och hinner. Den här typen av idé gör att sporten växer och vi på MMAnytt kände direkt att det är något vi borde supporta. Kom som sagt gärna med förslag på fighters och tränare (världen över!) som dom ska försöka ta in.

Kategorier
MMAnytt TVMMAnytt.se
14 Kommentarer

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...