Friday Night Fights tillbaka på MSG Network denna sommar – startar ikväll 31/5

Friday Night Fights har ju varit starkt förknippat med ESPN i USA de senaste åren men nu kickar New York-baserade MSG Network (Madison Square Garden) igång ett program med samma namn kan vi konstatera via uppgifter på TV-kanalens webbsida. Det kommer alltså bli en het “boxningssommar” på nämnda TV-station och tittarna kommer att ha mycket att njuta av.

Första programmet drar igång redan ikväll (31/5), då man visar två vassa fighter som gick av stapeln i Ryssland nyligen, Denis Lebedev vs Guillermo Jones och Alexander Povetkin vs Andrzej Wawrzyk. Kolla in boxningsschemat på denna länk!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Nyheter

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara