Foto: Mazdak Cavian

Conor McGregor köper hus för 20 miljoner kronor i Irland

Dan före dan före dopparedan. Det rullas köttbullar, panikshoppas presenter och Conor McGregor återvänder till hemlandet Irland för att fira julen i sitt nyköpta gods för 2 miljoner euro.

Till skillnad från den nyligen besegrade Jose Aldo, har Conor McGregor mycket att höja stämningen med de kommande dagarna. För det första är det jul, McGregors första jul som fjäderviktsmästare i UFC dessutom. En jul som kommer att firas i ”The Notorious” nyinköpta gods i hemlandet Irland. En trevlig julklapp minst sagt och förmodligen extremt lyxig, då det är Ladycastle Estate på K Club i Kildare irländaren inhandlat för 2 miljoner euro. Det vill säga cirka 18 miljoner svenska kronor.

McGregor har tidigare bott hos sina föräldrar när han varit hemma i Dublin men nu blir det som sagt ändring på det. ”The Notorious” ska enligt rapporter anlända i hemlandet idag, lagom för en snabb inflytt i det nya huset tillsammans med sin flickvän Dee Devlin, innan julafton.

2 miljoner euro är dock inget som kommer göra irländaren fattig, då han tjänade estimerat 11 miljoner euro (ca 100 miljoner kronor) under 2015, mycket tack vare hypen runt “Mystic Mac”. Detta tillsammans med segern mot Aldo, som gav honom fjäderviktsmästartiteln, kommer bara att öka intäkterna nästa år och vi kan slutligen få se UFC:s första miljardär?

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Erik Svanborg
  22 December 2015 at 11:10

  Säga vad man vill om honom men nog måste det anses smart att försöka pumpa så mycket cash som möjligt ur systemet de korta år man är på toppen. Skillnaden mellan att vara ödmjuk och en storkäft kan ju handla om många miljoner och då är det ju korkat att inte vara en storkäft.

  • Filip
   22 December 2015 at 04:49

   Visste inte att en storkäft kunde knocka folk och träna i gymmet.

  Svara