Roy Nelsons bisarra tilltag: Ska ha bitits – och hotat hämta vapen

✅ MMA-legendaren avslöjar fusket: "Det märkligaste som har hänt mig" ✅ Hotade att ta med sig vapen inför mötet

Mirko “Cro Cop” Filipovic gick sin första match på amerikansk mark på sju år då han tog sig an UFC-veteranen Roy Nelson under helgens Bellator 216.

Läs också: Bellator 216 – Resultat

“Cro Cop” har mött Nelson tidigare under sin karriär och då förlorat via knockout – men den här gången var det kroaten som stod som segrare efter tre ganska fartlösa ronder.

“Bet mig”

Nu avslöjar Filipovic att Nelson försökte sig på en hel del bisarra taktiker både inför och under matchen. Bland annat ska “Big Country” ha bitit honom under matchens gång, vilket han uppger i en post på sociala medier.

– Under matchen inträffade något av det märkligaste som hänt mig i min karriär. När jag håller upp honom mot staketet börjar han (Roy Nelson) bita mig i fingret. Bettet var inte så hårt eftersom det stoppades av munskyddet, vilket bedövade smärtan – men att någon kan göra något sådant är för mig obegripligt, skriver “Cro Cop” på Facebook.

Hotet – skulle ta med sig vapen

Dessutom uppger Filipovic att Nelson ska ha “hotat att ta med sig vapen” inför matchen, något som ska ha fått polisen att genomsöka hans hotellrum.

– Jag vet inte riktigt vem han riktade hotet till, men polisen kom och genomsökte hans rum, fortsätter Filipovic.

Efter mötet ska Nelson ha bett om en rematch, och trots att han själv inte har något emot att mäta krafterna med Nelson för en tredje gång betvivlar han att “Big Country” kommer få stanna i organisationen länge till.

– Jag sade: “Varför inte?”, men det är inte upp till mig, och jag vet inte vad hur hans status i Bellator ser ut efter det här, avslutar “Cro Cop”.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Roy NelsonSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara