Dana White tillfrågas om “Zuffa Boxing”-tröjan – hör hans retande svar!

Det verkar som att UFC:s moderbolag kommer ge sig in i boxningsvärlden på riktigt...

Under den andra presskonferensen med Floyd Mayweather och Conor McGregor i Toronto, bar UFC:s vd Dana White en tämligen intressant t-shirt.

Tröjan hade nämligen trycket “Zuffa Boxing” över bröstet… Något som drog igång spekulationer om huruvida Zuffa LLC – UFC:s moderbolag – kommer fortsätta att promota boxningsmatcher även efter den stora superfighten mellan Mayweather och McGregor.

ANNONS

“Möjligt” att Zuffa ger sig in i boxningsvärlden

Under torsdagsnattens presskonferens i Brooklyn hade White en annan t-shirt med samma tryck – och denna gång ställdes han till svars av en reporter på plats under en media scrum innan showen startade.

Även om det inte var mycket som kom ut ur UFC-bossens mun angående saken, så sa han att det är “möjligt” nekade han heller inte till att sådana planer skulle finnas. Tar man dessutom en titt på det här citatet och dessutom frågar sig varför “Zuffa Boxing”-tröjor ens skulle tryckas upp i annat fall, så inser man att allt pekar åt det hållet…

Kolla in videon ovan!

Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...