Två UFC-bälten står på spel under UFC 216. Foto: Micha Forssberg/FrozenExposures.com/MMAnytt

Diskussion: Vilka går hem med bältena efter UFC 216?

I natt väntar två spännande titelmatcher. Vilka tror du lämnar Las Vegas som mästare? Diskutera galan i MMAnytts forum - så är du även med när totalt 5000 kronor delas ut i bonusar från Ohmbet!

Nattens UFC 216: Ferguson vs. Lee närmar sig och galan har en hel del intressanta matcher som väntar.

Inte minst de två titelmatcherna som utgör huvudattraktionerna, där vi först får se flugviktsmästaren Demetrious Johnson försvara bältet mot Ray Borg i en historisk titelmatch innan Tony Ferguson och Kevin Lee sedan gör upp om interimbältet i lättvikt i galans huvudevent.

Tippa galan – vinn en bonus från Ohmbet!

Vilka två fighters tror du går segrande och lämnar Las Vegas som mästare? Diskutera galan och dela med dig av dina tips i MMAnytts forum – så är du även med i utlottningen av bonusar på totalt 5000 kronor från vår samarbetspartner Ohmbet.se!

Surfa in på forumtråden nedan och häng med i diskussionen, så kanske just du blir en av de 50 medlemmar som också får en extra slant att betta för inför helgens gala!

Diskussion: Vilka går hem med bältena efter UFC 216? (Ohmbet lottar ut 5000 kronor!)

OHMNYTT

Kategorier
Senaste NyttUFC 216

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...