Dustin Poirier om vem som är den bästa boxaren i UFC – Mästaren reagerar och pikar Conor McGregor

✔ Skickar en replik till "The Notorious"

UFC:s topprankade lättviktare Dustin “The Diamond” Poirier har delat med sig om vem han tycker är den bästa boxaren i organisationen.

Många tycker att Max “Blessed” Holloway som nyligen tävlade mot Yair Rodriguez har den bästa boxningen och i matchen där han dominerade Calvin Kattar i början av året passade han på att skrika ut just detta. Poirier håller vinster över Holloway och håller inte riktig med den forne mästaren.

“The Diamond” medverkade på Ariel Helwanis “The MMA Hour” och fick frågan om vem han anser är den bästa boxaren i UFC. Och enligt titelutmanaren Poirier är det bantamviktsdivisionens interimmästare Petr Yan som tilldelas tronen.

– Jag tycker att det är Petr Yan, sade Poirier. Bara det sättet han rör sig på, han gör inga rörelser i onödan och positionerar sig mycket bra. Han är aldrig ur position och behöver inte ladda upp innan han slänger iväg hårda slag.

– Hög träffsäkerhet, jobbar mot kroppen bra och får iväg både låga och höga slag. Det är bara några av de sakerna som Yan gör extremt bra!


HETAST JUST NU


Petr Yan reagerar på Dustin Poiriers uttalande!

Yan tog till sin Twitter och reagerade på nyheterna om att Poirier hålles hans boxning allra högst bland alla UFC-atleter.

– Detta visar att Dustin Poirier förstår boxning mycket bättre än Conor McGregor, skrev Yan.


Missa inte: UFC rapporterar rekordintäkter – men fighterlön är ännu kontroversiellt!


Speltips inför UFC Vegas 43: Vieira vs. Tate

I helgen är det dags på nytt då UFC återvänder till UFC Apex och bjuder på ytterligare en spännande gala. I huvudmatchen kommer vi att få se den forne bantamviktsmästaren Miesha “Cupcake” Tate ta sig an topprankade Ketlen Vieira.

“Cupcake” Tate gjorde nyligen sin comeback efter att hon varit borta en längre tid från sporten. Men i år gjorde hon sin comeback och visade upp att hon fortfarande har vad som krävs för att tävla mot de bästa. Nu får hon redan chansen att ta sig an en motståndare i Top-10 av bantamviktsdivisionen.

Passa på att göra galan extra spännande genom att lägga ett spel på Tate ifall du tror att hon fortsätter segertåget sedan hennes comeback.

Hos MMAnytts samarbetspartners Betsafe och Bethard hittar ni oddsen för UFC Vegas 43!

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

Bethard_knapp_ryggaspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dustin PoirierNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...