DWTNCS: resultat – Två nya fighters i UFC efter storslagna vinster!

✅ Två fighters lyckades imponera nog på Dana White för att säkra UFC-kontrakt! ✅ Stor underdog skräller - med TKO via benspark!

Den tredje säsongen och 17:e inslaget av Dana Whites Tuesday Night Contender Series ägde rum i natt i Las Vegas. Hittills har vi fått se spännande talanger som Antonina Shevchenko, brasilianske Johnny Walker och publikfavoriten Sean O’Malley ta sig till UFC efter imponerande insatser i DWTNCS.

Endast fyra matcher gick av stapeln då en match ställdes in på grund av skada. Det var en blandning av bekanta ansikten och nykomlingar – men det var nya, obesegrade fighters som trädde fram och gjorde störst intryck.

Stor underdog vinner – på bensparkar

I den första matchen ställdes Yorgan De Castro (5-0) mot Alton Meeks i ett möte där den sistnämnde var tungt segertippad. Trots detta behövde De Castro endast en rond för att säkra segern via TKO på bensparkar och slag – något som imponerade stort på White, och gav den obesegrade tungviktaren et kontrakt med UFC.

Dominans i tre ronder leder till UFC-kontrakt

Utöver detta lyckades ännu en tuff fighter från Hawaii göra nog för att ta sig till UFC. Hawaiiern Punahele Soriano (6-0) dominerade Jamie Pickett matchen ut, vann varenda rond, och blev tilldelad UFC-kontrakt. På plats fanns bland andra dubbelmästaren Henry Cejudo för att gratulera Soriano.

Den forne TUF-deltagaren Brendan Loughnane besegrade Bill Algeo via domslut, samma resultat som den lovande talangen Hannah Goldy säkrade över Kali Robbins – dock räckte det inte för att få ett UFC-kontrakt.

Fullständiga resultat:

  • Mellanvikt: Punahele Soriano besegrade Jamie Pickett via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-26)
  • Damers stråvikt: Hannah Goldy besegrade Kali Robbins via enhälligt domslut n (30-27, 30-27, 30-26)
  • Fjädervikt: Brendan Loughnane besegrade Bill Algeo via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27)
  • Tungvikt: Yorgan De Castro besegrade Alton Meeks via TKO (bensparkar, slag) – Rond 1, 4:45

Kategorier
Dana White’s Tuesday Night Contender SeriesSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara