Ex-UFC-fighters Yushin Okami och Paul Bradley klara för WSOF 34

Den 12 november är det dags för WSOF 34 och nu står det klart att ex-UFC- och Bellator-fighters Paul Bradley och Yushin Okami kommer att mötas. Även tungviktarna Josh Copeland och Smealinho Rama är bokade för en match.

WSOF 34 kommer att utspela sig i Budweiser Events Center nära Denver och bjuder bland annat på en titelmatch mellan Jon Fitch och Jake Shields för welterviktsbältet.

Nu är ytterligare två matcher klara för eventet som tar vid den 12 november. Welterviktarna Yushin Okami och Paul Bradley kommer att mötas under samma gala och detsamma gäller för tungviktarna Josh Copeland och Smealinho Rama.

Både Okami och Bradley har varit inom UFC och vänt men deras karriärer inom organisationen är vitt skilda.

Bradley hade en mellanvikts- och en welterviktsmatch och förlorade båda medan Okami stapplade upp vinster mot Hector Lombard, Alan Belcher och Nate Marquardt. I 2011 utmanade han Anderson Silva om bältet.

WSOF 34 ser numera ut som följande:

  • Weltervikt (titelmatch): Jon Fitch vs. Jake Shields
  • Tungvikt: Josh Copeland vs. Smealinho Rama
  • Weltervikt: Paul Bradley vs. Yushin Okami

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...