Henry Cejudo dissar “Mighty Mouse” – Får svar direkt: “Gav dig fortfarande stryk!”

✅ Den mexikan-amerikanske brottaren verkar vara vara ute efter en returmatch mot en av UFCs mest dominanta mästare någonsin

UFCs regerande flugviktsmästare Demetrious “Mighty Mouse” Johnson (27-2-1) slog rekord förra året när han lyckades försvara sin UFC-titel hela elva gånger efter att ha slagit Ray Borg via submission. Han har i dagsläget ingen match inbokad, men utifrån vad som skrivits på Twitter lär det finnas en självutnämnd sådan.

OS-brottaren Henry Cejudo (12-2) var en av de som utmanade om titeln utan att lyckas, med har på sistone radat upp två segrar, och har nu avfyrat skott via Twitter mot den dominanta mästaren – men fick svar direkt.

Förlorade mot “Mighty Mouse” på knock i första ronden

Cejudo tog sig in i UFC med mycket medvind och ett fläckfritt matchfacit. Efter fyra raka segrar i organisationen ställdes han mot Johnson på UFC 197 i ett möte som många förutspådde som “Mighty Mouses” största utmaning hittills – men mästaren briljerade med en knockout i första ronden och förlängde sin pågående vinstsvit.

Sedan dess har Johnson försvarat titeln ytterligare tre gånger, medan Cejudo förlorade en match på delat domslut mot rivalen Joseph Benavidez men vände därefter med två raka segrar, varav en bonusvinnande knockout över den forne titelutmanaren Wilson Reis.

Varken UFC eller Johnson har i dagsläget annonserat några planer om nytt titelförsvar, men om denna rivaliteten fortsätter späs på kan vi mycket väl få se en returmatch inom en nära framtid.

Ser du ett annat slut i ett potentiellt returmöte? 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Demetrious JohnsonSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...