Max Holloway. Foto: Mazdak Cavian

Video: Max Holloway- “En fight med Jose Aldo i Hawaii skulle vara idealiskt”

Max Holloway pratade med pressen efter UFC Fight Night 82 och berättade om sina skador, sina tankar kring det stundande mötet om lättviktstiteln mellan Rafael dos Anjos och Conor McGregor, samt Hawaii.


Efter UFC Fight Night 82 pratade fjäderviktaren Max Holloway med pressen och berättade för MMAfighting hur han tycker att det kommande halvåret, med Conor McGregor i lättviktsdivisionen, bör utspela sig. Då den nya fjäderviktsmästaren McGregor bestämt sig för att testa vingarna i lättviktsklassen, så är en titelmatch för någon av utmanarna i fjäderviktsklassen en bit bort. För att hålla igång föreslår därför Holloway en match om interimtiteln i fjädervikt, mellan honom och Jose Aldo. Aldo förlorade som bekant titeln till McGregor i slutet av förra året och är därför enligt vissa först i tur för en titelmatch med McGregor. Frankie Edgar har också varit på tal. Men som sagt så kommer det att dröja innan vi ser vem som får den första titelchansen mot “The Notorious.”

“Aldo said he’d fight for a title and whatever. We’ll see how this Conor McGregor stuff goes, see how long more he wants to fight after his next fight. Why not do an interim title fight with Aldo and Holloway, in Hawaii. That would be freaking ideal!”

Kategorier
Jose AldoMax HollowaySenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • lightate
  11 February 2016 at 05:16

  Fet match isf

  • Albin Henriksson
   12 February 2016 at 02:21

   Helt klart! Den vill vi se. Håller på Max isf..:)

  Svara