MMAnytt bekräftar: Bisping ersätter Anderson Silva – Möter Gastelum i Kina

MMAnytt har varit i kontakt med representanter för Michael Bisping och Kelvin Gastelum och kan nu bekräfta att kämparna kommit överens om att mötas i Kina. Nu väntas bara en signatur.

MMA-världen har varit något i uppror under helgen då det stod klart att den före detta mellanviktsmästaren Anderson Silva på nytt testat positivt för otillåtna substanser i samband med hans inplanerade match mot Kelvin Gastelum i Kina. Det är andra gången som “The Spider” Silva testar positivt och som följd av hans positiva test så har UFC avlägsnat honom från matchkortet.

Bisping hoppar in

MMAfightings Ariel Helwani rapporterade nyligen att den före detta mellanviktsmästaren Michael Bisping, som nyligen förlorade sitt bälte till Georges St-Pierre under UFC 217, kommer att ersätta Silva.

MMAnytt har varit i kontakt med representanter från både Bisping och Gastelums läger och kan nu bekräfta att båda partnerna är muntligt överens och att ett kontrakt kommer att signeras inom kort.

Bisping fick en avstängning på 30 dagar efter sin match mot St-Pierre i förra helgen men om han kan bli godkänd från en läkare så kan han fortfarande tävla under Kina-galan som tar vid den 25 november i Shanghai.

Både Bisping och Gastelum har förlorat sin senaste match då Gastelum blev avslutad via submission av Chris Weidman i juli.

UPPDATERING:

UFC och Gastelum har nu bekräftat matchen:

Fighting another legend! 14 Days ,3hours and 14 minuets!!!!! #onamission4gold #allglorytogod

A post shared by Kelvin Gastelum (@kgastelum) on

 

Vad tycker du om den nya matchen?

 

Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...