Supermatchen Jon Jones vs. Brock Lesnar: “Båda är intresserade”

🎦VIDEO+TEXT✅ Kan vi komma att få se en supermatch i 2018? ✅Båda atleternas karriärer hänger fortfarande i luften

Supermatchen mellan den skandalomsusade före detta lätt tungviktsmästaren Jon Jones och WWE-stjärnan Brock Lesnar har tagit ytterligare steg mot att bli verklighet. Trots att båda atleternas karriär just nu hänger i luften så kan UFCs president Dana White bekräfta att både Jones och Lesnar är intresserade av att mötas i buren.Båda testade positivt i sin senaste match

Både Jones och Lesnar tillhör det absoluta toppskiktet av UFC när det kommer till popularitet och efter att Jones besegrat sin ärkenemesis Daniel Cormier i juli 2017 så tog han tillfället i akt att utmana den före detta tungviktsmästaren i sin segerintervju.

Det fick fansen att sukta efter en supermatch mellan Jones och Lesnar men hela situationen kom att överskuggas då det efteråt stod klart att Jones efter matchen testat positivt – igen. Därmed kom Jones vinst över Cormier att ogiltigförklaras och han väntar fortfarande på ett straff från United States Anti-Doping Agency (USADA).

Även Lesnar har haft problem med otillåtna preparat i buren. Han var senast i buren under UFC 200 i juli 2016 då han tog sig an Mark Hunt. Även Lesnar gick hem med vinsten men fick bedriften ogiltigförklaras efter att det visade sig att han testat positivt för steroider.

När Dana White i helgen tillfrågades om Lesnar nuvarande situation så uppgav han att att Lesnars WWE-kontrakt snart är över och att det öppnar upp en hel del möjligheter:

“Yeah, I know that Brocks WWE deal is up at the end of the summer, I think, and I know he wants to fight. So I’m sure we’ll end up getting that figured out” sade White till TMZ Sports

“Jon Jones is very interested in Brock Lesnar and Brock is interested in Jon Jones.”

 

White kunde också uppge att Jones inte är det enda alternativet för Lesnar. Topprankade Francis Ngannous namn kom också upp och UFC-bossen uppgav att även det vore en spännande match.

 

Vill du se Jones och Lesnar tillbaka i buren?

 

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]