Superoddset på Michael Bisping – här får du hela 12 gånger pengarna!

Betta på Michael Bisping till det galna superoddset på tolv gånger pengarna! Detta oslagbara erbjudande hittar du endast hos Ohmbet - bettingsidan med världens bästa UFC-odds!

Nu i helgen är det dags för UFC Fight Night 112: Bisping vs. Gastelum, som äger rum i Shanghai, Kina under lördagsmorgonen. I galans huvudmatch får vi se en snabb återkomst för den tidigare mellanviktsmästaren Michael Bisping, som nu tar sig an Kelvin Gastelum i ett spännande toppmöte.

Är du en av dem som tror på en vinst för “The Count”? Då borde du ta del av det här supererbjudandet från MMAnytts samarbetspartner Ohmbet.se – bettingsidan med världens bästa UFC-odds!

Hos Ohmbet kan du nämligen spela på en vinst för Bisping till det oslagbara oddset 12.00 – alltså hela tolv gånger pengarna!

Så vad väntar du på? Surfa in här på Ohmbet och ta det exklusiva specialspelet redan nu! Maxbet: 100 kronor.

Kategorier
OHMBETSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara