Tittygate: UFC-mästaren Adesanya lovar miljoner till den som lägger fram bevis!

✔ Adesanya om påstådda steroidbruket: "Hur fan försöker ni komma med anklagelser baserade på ingenting?!"

UFC-mästaren Israel Adesanya har blivit anklagad för att ta steroider men slår nu tillbaka mot sina kritiker – och erbjuder dem pengar!

Anklagelserna om steroidbruk skedde i samband med Adesanyas titelförsvar mot Paulo Costa i september 2020. Adesanya uppvisade en märkbar förändring på sitt bröst, något som fick fans och fighters att säga att hans gynekomasti berodde på att han använt steroider. UFC-mästaren refererar numera till hela situationen som “Tittygate” och slog tillbaka mot sina kritiker under presskonferensen.

Adesanya säger att han fortfarande blir anklagad för att ta steroider och enligt honom så är det för att hans kritiker försöker underminera hans prestationer i oktagonen. UFC-mästaren “The Last Stylebender” har dock tröttnat och säger nu att han kommer att ge mångmiljonbelopp till den person som kan hosta upp bevis!

– När du är grym så börjar de prata om “Tittygate”, sade Adesanya under presskonferensen inför helgens UFC 276. Samtidigt tänker jag, “Vad fan?” De behöver hitta på ursäkter för att underminera mina framgångar. Jag förstår att det är såhär folk kommer att bete sig, så jag låter dem göra det. Jag kommer att ge bort tre miljoner dollar till alla som lägger fram konkreta bevis för att jag ens vet hur fan man tar steroider. Jag lovar er… Tre miljoner dollar om du kan hitta något som helst konkret bevis på att jag någonsin ens har köpt, rört eller tagit någon form av prestationshöjande medel. Jag tittade på Ikaros (dokumentär om steroidbruk inom sport, red. anm.) Det är det jag vet om steroider, från den dokumentären. Det öppnade mina ögon. Det chockade mig.

– Så ja, tre miljoner dollar till alla som kan hitta några konkreta bevis för att jag har använt prestationshöjande medel. Det är lätt att prata och skriva online, men det störde mig lite efter Costa-matchen. Jag tänkte, “De här jävlarna försöker underminera mina framgångar för att jag hade en spektakulär jävla prestation” Jag tänkte, “Hur fan försöker ni komma med anklagelser baserade på ingenting?!” Tre miljoner. Jag vet att ni inte har det på banken. Jag har det.

Adesanya försvarar mellanviktstiteln mot Jared Cannonier (15-5 MMA, 8-5 UFC) under helgens UFC 276. Titelmatchen agerar huvudmatch och markerar Adesanyas femte titelförsvar sedan han tog hem titeln genom att knocka Robert Whittaker i oktober 2019.

 

Tror du att UFC-mästaren Adesanya tar steroider?

 


HETAST JUST NU

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Israel AdesanyaSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...