Ilir Latifi
Ilir Latifi. Foto: Micha Forssberg/MMAnytt

UFC 215: Otroligt jämna odds inför Ilir Latifis comeback i helgen

Svenske Ilir Latifi öppnar som knapp favorit hos Ohmbet inför helgens återkomst till buren.

Under natten till söndag är det dags för UFC 215, där ingen mindre än den topp 10-rankade svensken Ilir Latifi gör sin comeback till buren efter drygt ett års frånvaro.

Latifi, som har vunnit tre av sina fyra senaste matcher, ställs nu mot den obesegrade australiensaren Tyson Pedro – som har vunnit sex raka matcher i proffskarriären och rankas på 13:e plats i den lätta tungvikten.

Tyson Pedro. Foto: Matt Roberts-USA TODAY Sports

Nästan en 50-50-match enligt oddsmakarna

Nu har oddsen släppts hos vår samarbetspartner Ohmbet.se – och de är jämnare än vad många kanske hade trott. Latifi öppnar som väldigt knapp favorit med oddset 1.90, medan ett spel på Pedro ger 1.98 gånger pengarna.

Du som bettar 1000 kronor på Latifi får alltså ut 1900 kronor vid vinst, medan samma insats på Pedro ger 1980 kronor om han skulle ta hem segern.

UFC 215: Johnson vs. Borg går av stapeln i Edmonton, Kanada. Matchkort, tider och samtliga odds för galan hittar du här.

Oddsen kan ändras. Besök Ohmbet.se för aktuella odds.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Ilir LatifiSenaste NyttUFC 215

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara