UFC Connected med bröderna Teymur

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Bröderna Daniel och David Teymur medverkade i programmet UFC Connected ✅ Följ med bakom kulisserna och träffa familjen Teymur

Bröderna David och Daniel Teymur har haft en riktig kometkarriär i kampsport. De har vunnit det mesta som går att vinna i Europa när det kommer till stående fighting.

När båda bröderna sedan gick över till MMA var det många i Sverige som blev otroligt taggade. David var först ut att stå i UFC:s rampljus när han var en del av Team McGregor under säsong 22 av The Ultimate Fighter, tillsammans med superstjärnan Conor McGregor.

Där gjorde David sig ett namn med den numera klassiska kommentaren “Watch your underwear man, I’m gonna fuck you”.

UFC-debuten kom sedan mot Martin Svensson och David vann via KO. I skrivande stund har David ett matchfacit på 8-2-0 i MMA och 5-1 i UFC:s tuffa lättviktsdivision.

Daniel gjorde sin UFC-debut 2017 och har i skrivande stund gått två matcher i UFC som han tyvärr har förlorat. Daniel är inbokad för match denna månad då han möter forne Cage Warriors-mästaren Chris Fishgold på UFC on ESPN+ 3 som går av stapeln i Prag, Tjeckien den 23:e februari.

Spana in avsnittet med bröderna Teymur med flera i videorutan nedan!

Kategorier
Daniel TeymurDavid TeymurSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara