Foto via Instagram @davidteymur

UFC Connected med bröderna Teymur

🎩 VIDEO+TEXT ✅ Bröderna Daniel och David Teymur medverkade i programmet UFC Connected ✅ Följ med bakom kulisserna och trĂ€ffa familjen Teymur

Bröderna David och Daniel Teymur har haft en riktig kometkarriÀr i kampsport. De har vunnit det mesta som gÄr att vinna i Europa nÀr det kommer till stÄende fighting.

NÀr bÄda bröderna sedan gick över till MMA var det mÄnga i Sverige som blev otroligt taggade. David var först ut att stÄ i UFC:s rampljus nÀr han var en del av Team McGregor under sÀsong 22 av The Ultimate Fighter, tillsammans med superstjÀrnan Conor McGregor.

DĂ€r gjorde David sig ett namn med den numera klassiska kommentaren “Watch your underwear man, I’m gonna fuck you”.

UFC-debuten kom sedan mot Martin Svensson och David vann via KO. I skrivande stund har David ett matchfacit pÄ 8-2-0 i MMA och 5-1 i UFC:s tuffa lÀttviktsdivision.

Daniel gjorde sin UFC-debut 2017 och har i skrivande stund gÄtt tvÄ matcher i UFC som han tyvÀrr har förlorat. Daniel Àr inbokad för match denna mÄnad dÄ han möter forne Cage Warriors-mÀstaren Chris Fishgold pÄ UFC on ESPN+ 3 som gÄr av stapeln i Prag, Tjeckien den 23:e februari.

Spana in avsnittet med bröderna Teymur med flera i videorutan nedan!

Kategorier
Daniel TeymurDavid TeymurSenaste Nytt

Stefan Romare Ă€r en skribent och reporter som har jobbat pĂ„ MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...