UFC Connected med bröderna Teymur

🎩 VIDEO+TEXT ✅ Bröderna Daniel och David Teymur medverkade i programmet UFC Connected ✅ Följ med bakom kulisserna och trĂ€ffa familjen Teymur

Bröderna David och Daniel Teymur har haft en riktig kometkarriÀr i kampsport. De har vunnit det mesta som gÄr att vinna i Europa nÀr det kommer till stÄende fighting.

NÀr bÄda bröderna sedan gick över till MMA var det mÄnga i Sverige som blev otroligt taggade. David var först ut att stÄ i UFC:s rampljus nÀr han var en del av Team McGregor under sÀsong 22 av The Ultimate Fighter, tillsammans med superstjÀrnan Conor McGregor.

DĂ€r gjorde David sig ett namn med den numera klassiska kommentaren “Watch your underwear man, I’m gonna fuck you”.

UFC-debuten kom sedan mot Martin Svensson och David vann via KO. I skrivande stund har David ett matchfacit pÄ 8-2-0 i MMA och 5-1 i UFC:s tuffa lÀttviktsdivision.

Daniel gjorde sin UFC-debut 2017 och har i skrivande stund gÄtt tvÄ matcher i UFC som han tyvÀrr har förlorat. Daniel Àr inbokad för match denna mÄnad dÄ han möter forne Cage Warriors-mÀstaren Chris Fishgold pÄ UFC on ESPN+ 3 som gÄr av stapeln i Prag, Tjeckien den 23:e februari.

Spana in avsnittet med bröderna Teymur med flera i videorutan nedan!

đŸ’Ș Sugen pĂ„ att betta pĂ„ helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗ odds pĂ„ samtliga matcher. 🔞 18+ gĂ€ller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Daniel TeymurDavid TeymurSenaste Nytt

Stefan Romare Àr en skribent och reporter som har jobbat pÄ MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara