UFC Liverpool: Bonusar – Ingen “Fight of the Night” tilldelas

✅Trots två starka kandidater för "Fight of the Night" utdelades ingen sådan bonus ✅Fick rätt fighters bonus för avsluten?

UFC debuterade i Liverpool i natt med UFC Fight Night 130, där hemmafavoriten Darren Till besegrade den tidigare titelutmanaren Stephen “Wonderboy” Thompson via enhälligt domslut. Det var en gala med en fantastiskt atmosfär och många fina prestationer, i vanlig ordning tilldelades matchbonusar efter galan, som ses nedan.

Matchbonusar:

  • Tom Breese
  • Arnold Allen
  • Claudio Silva
  • Darren Stewart

Breese återvände efter ett långt uppehåll med en imponerande knockoutseger över Dan Kelly i den första ronden. Dansken Mads Burnell kontrollerade matchen mot Allen i tre och en halv rond innan britten lyckades vända matchen och avsluta med en d’arce choke i ett drag som räddade honom från förlust. Även brassen Silva återvände efter en lång frånvaro med en imponernade submissionvinst över Nordine Taleb, och Stewart säkrade¨sin första UFC-vinst med en knockout över amerikanen Eric Spicely.

UFCs vd Dana White berättade att endast prestationsbonusar tilldelades, och valde att inte tilldela två fighters “Fight of the Night”-bonusen. Galans första match, ett mellanviktsmöte som ställde kanadensaren Elias Theodorou mot amerikanen Trevor Smith, inleddes i ett rasande tempo med många underhållande omställningar och slagväxlingar, även fjäderviktsmötet mellan Makwan Amirkhani och Jason Knight bjöd på tre underhållande och publikvänliga ronder – Trots det valdes inte någon av dem ut som galans bästa match.

Relaterat:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 130

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara