Uppgifter: Conor McGregor vs. Eddie Alvarez på gång för UFC 205 i New York

”Försvara din titel härnäst eller ge ifrån dig den”, sa Dana White till Conor McGregor efter segern mot Nate Diaz. Nu verkar det som att UFC-presidenten kan tvingas ändra sig.

Enligt uppgifter från journalister i USA verkar UFC vilja bjuda på något alldeles extra i sin New York-debut i november. Det kan bli ett möte mellan mästare där Conor McGregor (20-3) ska försöka uppfylla målet han satte för sig själv i början av året, att ha bältet i två viktklasser.

Eddie Alvarez (28-4) kan alltså få matchen han ropat efter sedan sin titelvinst över Rafael Dos Anjos (28-5) i Juli.

Alternativ

Det sägs samtidigt att förhandlingarna är långt ifrån fullbordade. UFC vill att McGregor går huvudmatchen i New York men helst mot Jose Aldo (26-2) annars kan han bli av med sin titel . Det är ifall White håller fast om irländarens valmöjligheter. McGregor är på sin sida villig att fightas i New York men vill möta Alvarez samtidigt som han får behålla sin fjäderviktstitel. Ni förstår dilemmat.

Något som kan förändra förhandlingsläget är att Jon Jones (22-1) avstängningssituation väntas få klarhet nästa vecka. Om han frias från någon form av avstängning kan UFC ha ännu ett alternativ till en huvudmatch för UFC 205. Och då förändras McGregors styrkeposition i förhandlingarna.

Vilken match hoppas ni kommer stå längst upp på det historiska UFC-kortet?

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
Conor McGregorEddie AlvarezNyheterRyktenZ-Klistrad artikelz-Senaste Nytt
6 Kommentarer
 • zappito
  10 september 2016 at 04:18

  Jag tycker det är fånigt att han inte ens försvarat bältet sedan han fick det. Vill han gå till annan viktklass och inte försvara bältet bör han bli av med det. Så att dom i den klassen kan gå vidare.

 • Val Venis
  10 september 2016 at 05:11

  Med risk för att låta gammal men jag tycker att det(UFC) var bättre förr. Jag tycker att det är på tok för mycket strul runt omkring hela tiden. Skador, Reebok, ett värdelöst rankingsystem m.m. Gillar bland annat inte alls att dom mjölkar sönder Conor i diverse ”superfights” istället för att låta han försvara sin titel.
  Conor vs Alvarez lockar inte för fem öre, iaf inte för mig.

 • Profilbild på jense
  Jens
  10 september 2016 at 05:31

  Connors styrkeposition förändras inte av Jon Jones. Så bra drar inte jones. Den förändras bara av ronda och brock

 • Headown
  10 september 2016 at 06:07

  Båda matchningarna tilltalar imo. In med Weidman vs ”Jacare”, Rockhold vs Romero och Cerrone vs Larkin också.

 • Lasse Wennman
  11 september 2016 at 08:44

  Connor och Aldo behöver mötas igen, i en ”riktig” fight.
  Tycker inte deras förra möte ställde deras kunskaper på några prov alls, en väldigt intetsägande match egentligen då första smällen avgjorde.
  Nu kan m an naturligtvis säga att alla slag kan avgora osv. Men jag menar att jag vill se lite mer tid i ringen….

 • Svara