Otäcka skadan hindrar Rockhold från att möta “The Mauler” i sommar

✅ Alexander Gustafsosn vs. Luke Rockhold kommer behöva dröja ✅ Se Rockholds video på vidriga skadan - känsliga tittare varnas! ⚠

Nyligen lät UFC:s vd Dana White avslöja sina planer på att boka en spännande lätt tungviktsdrabbning mellan nummer 1-rankade Alexander Gustafsson och den forne mellanviktsmästaren Luke Rockhold för UFC 227, som äger rum i Los Angeles, Kalifornien den fjärde augusti.


LÄS MER: Dana White bekräftar: Alexander Gustafsson möter Luke Rockhold!

LÄS OCKSÅ: UFC 227: Hela planerade matchkortet läckt från UFC:s huvudkontor!


En otäck benskada som Rockhold har ådragit sig sätter dock käppar i hjulen… Kolla in videorna nedan – om du inte är känslig för starka bilder!

Då Rockhold nu siktar på en återkomst i oktober som tidigast måste “The Mauler” alltså hitta någon annan motståndare – om inte den svenske MMA-stjärnan vill skjuta upp sin efterlängtade comeback ytterligare ett par månader.

Gustafsson var senast aktuell i maj förra året då han kammade hem en spektakulär knockoutvinst över topprankade Glover Teixeira. Därefter har han varit borta från buren på grund av en nyckelbensskada, men nu är svensken helt återställd och redo att fightas igen.


RELATERAT: Alexander Gustafsson har skrivit på sin “mest lukrativa deal någonsin”


 

Kategorier
Alexander GustafssonLuke RockholdSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...