Emil Hartsner klar för Trophy MMA VI

Nästkommande Trophy-gala ser i dagsläget ut att bjuda på skånsk MMA på toppnivå, något som den ena halvan av den delade huvudmatchen understryker.

Trophy MMA offentliggjorde ännu en fighter som nu är klar för Trophy MMA VI som går av stapeln i Malmö den fjärde april. Bantamviktaren Emil “Megahertz” Hartsner (5-2), har nu bokats för galans delade huvudmatch, motståndet är dock inte klart i dagsläget. Föregående gala var oerhört lyckad och bjöd på underhållning på hög nivå.

Emil Hartsner är från Malmö men är i nuläget baserad i Los Angeles där han tränar på Systems Training Center med MMAnytts Marcus Kowal. Sist “Megahertz” var aktuell var på Trophy MMA IV, en gala som slutade i en förlust signerad den gästande polacken Kamil Selwa. Innan dess ströp han ut Dmitry Shapoval i den första ronden i vad som var en oerhört dominant och ensidig prestation.

Kategorier
Svenska FightersTrophy MMA

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...