Tolv ögonblick: Bilal Musa

Mindre än två veckor kvar till match. Superior Challenge besöker Helsingborg och Bilal Musa är planerad att välkomna Craig ”Dynamite” Derbyshire från England.

Bilal har gått in i sin zon nu. Jag märker av det tydligt. Alla fighters har olika sätt att ladda, Han blir tystlåten och fokuserad. Det gäller att ge honom lite utrymme, ingen onödig stress.

Florin Mican beskriver sin vän och adept. För ett par veckor sedan valde Florin att fortsätta sin tränarkarriär på KFUM Fightzone i Malmö och Bilal valde då även han att lämna Malmö Boxing Academy. Träningen följer samma spår som tidigare, fokus på thai- och kickboxning, fotarbete och kondition. Även om det läggs mycket energi på att utveckla Bilals stående attribut så är Florin tydlig med att Bilals främsta styrka är hans brottning.

…utvecklingen på fötterna har varit bra det senaste året, Bilal har dessutom bra krut i nävarna. Vi ska dock inte glömma att han är brottare och ingen boxare. Jag har sett många brottare som vill boxas, varför? Han ska göra det han är bäst på, samtidigt ska han känna sig säker oavsett vart matchen för honom.

För att ytterligare utveckla sig som MMA-fighter så erbjuder Fightzone ett helhetskoncept som inte kunde matchas av Malmö Boxing Academy som har sin främsta styrka inom stående fighting. Den nya hemmaklubben erbjuder BJJ av yttersta klass ledd av svartbältade Stephan Seidel. Carlos Zuniga är ansvarig för boxningen och var redan del i att förbereda Bilal inför matchen mot Edris Rafigh på Superior Challenge 8. Florin framhåller även Ivan Thomas Brilje, Jörgen Segerlind och Damir Brljevic som viktiga kuggar i den helhet som gjorde att han valde att byta klubb.

Florin är övertygad om att bytet av klubb är rätt väg att vandra och han är väldigt glad över att Bilal väljer att slå följe.

Bilal är en fantastisk kille, Han är glad, skämtsam och ödmjuk. Han pushar killarna på träning och medför alltid god energi. Han har varit en buse en gång i tiden men det har vi alla. Vi blir äldre och vi mognar. Det är få Malmöbor som inte vet vem Bilal är och de som känner honom vet vilken snäll kille det är.

Nedan följer Tolv ögonblick: Bilal Musa

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Superior ChallengeSvenska FightersSvenska Nyheter

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...