Dana White har bestämt sig – Bisping möter vinnaren mellan Whittaker och Romero härnäst. Foto: Vince Cachero/MMAnytt

Pressmeddelande skickades ut av misstag – inte klart att UFC inför kvinnlig flugvikt

UFC har ännu inte tagit ett beslut kring införandet av kvinnlig flugvikt. Informationen som gick ut angående nästa TUF-säsong skickades nämligen ut av misstag.

Under morgonen kom nyheten att kvinnliga flugviktare skulle göra upp i den 26:e säsongen av UFC:s realityserie The Ultimate Fighter, där vinnaren skulle bli viktklassens första UFC-mästarinna.

Uppgifterna skickades ut i ett pressmeddelande från UFC. Men enligt organisationens vd Dana White, som talade med Yahoo Sports om saken, var utskicket ett misstag och ett beslut har i själva verket inte tagits ännu.

UFC har i dagsläget kvinnlig stråvikt, bantamvikt och fjädervikt – men saknar flugvikt. När White nyligen tillfrågades om ett potentiellt införande av viktklassen svarade han att det inte var något som planerades för 2017.

 

Vill ni se kvinnlig flugvikt i UFC?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttThe Ultimate FighterUnderhållningz-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara