MMAnytts Ashah & Johan debuterar som kommentatorer för Westlund vs. Roos!

✅ Stor superfight på "Nordens häftigaste MMA-gala" ✅ MMAnytt-duon kommenterar PPV-sändningen

På lördag är det dags för det nya MMA-eventet Galan – Lord of the Cage i Gävle, där de svenske stjärnskotten Robin Roos och Adam Westlund drabbar samman i huvudmatchen.

Galan kommer att sändas live online via pay-per-view på den väletablerade plattformen FITE.tv. Nu kan vi avslöja att kommentatorerna blir MMAnytts egna Ashah Tafari och Johan Taliercio – två rutinerade reporters och podcasters som nu gör sina debuter som MMA-kommentatorer.

Från vänster: Ashah Tafari, Adam Westlund (som fightas i huvudmatchen) och Johan Taliercio.

Ashah Tafari:

– Det är en ära för mig att få kommentera Galan – Lord of the Cage och Adam Westlund vs. Robin Roos – en match som jag ser mer fram emot än vilken UFC-fight som helst just nu. Det här är en svensk superfight, bägge två är extremt talangfulla framtidslöften och jag tror att vi kommer få se en väldigt intressant match på lördag. Med min fleråriga erfarenhet av kampsport och MMA samt min passion för fighting, tror jag att jag kommer göra ett bra jobb med att förmedla den mäktiga livekänslan och bryta ner det tekniska för PPV-tittarna.

Johan Taliercio:

– Det ska bli grymt kul att få göra min debut som kommentator på Galan – Lord of the Cage. Galans huvudmatch är som bekant en otroligt intressant matchning mellan två av Sveriges hetaste talanger, och att få guida tittarna genom det mötet känns riktigt spännande.

Thomas Haaranen, arrangör:

– Galan – Lord of the Cage bjuder på ett starkt matchkort med flera av Sveriges mest lovande talanger, inte minst i huvudmatchen mellan Adam Westlund och Robin Roos. Eventets inramning kommer dessutom bli helt unik av sitt slag – det här blir Nordens häftigaste MMA-gala. Ni som tittar via PPV kommer få njuta av en högklassig produktion med flera kameravinklar. Jag ville ha Ashah och Johan som kommentatorer eftersom de har en bra kemi, kompletterar varandra och har en stor kunskap om sporten.

Köp din PPV här på FITE.tv – pris: 14.99 dollar (ca. 139 kr)!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...