MMAnytts Ashah & Johan debuterar som kommentatorer för Westlund vs. Roos!

✅ Stor superfight på "Nordens häftigaste MMA-gala" ✅ MMAnytt-duon kommenterar PPV-sändningen

På lördag är det dags för det nya MMA-eventet Galan – Lord of the Cage i Gävle, där de svenske stjärnskotten Robin Roos och Adam Westlund drabbar samman i huvudmatchen.

Galan kommer att sändas live online via pay-per-view på den väletablerade plattformen FITE.tv. Nu kan vi avslöja att kommentatorerna blir MMAnytts egna Ashah Tafari och Johan Taliercio – två rutinerade reporters och podcasters som nu gör sina debuter som MMA-kommentatorer.

Från vänster: Ashah Tafari, Adam Westlund (som fightas i huvudmatchen) och Johan Taliercio.

Ashah Tafari:

– Det är en ära för mig att få kommentera Galan – Lord of the Cage och Adam Westlund vs. Robin Roos – en match som jag ser mer fram emot än vilken UFC-fight som helst just nu. Det här är en svensk superfight, bägge två är extremt talangfulla framtidslöften och jag tror att vi kommer få se en väldigt intressant match på lördag. Med min fleråriga erfarenhet av kampsport och MMA samt min passion för fighting, tror jag att jag kommer göra ett bra jobb med att förmedla den mäktiga livekänslan och bryta ner det tekniska för PPV-tittarna.

Johan Taliercio:

– Det ska bli grymt kul att få göra min debut som kommentator på Galan – Lord of the Cage. Galans huvudmatch är som bekant en otroligt intressant matchning mellan två av Sveriges hetaste talanger, och att få guida tittarna genom det mötet känns riktigt spännande.

Thomas Haaranen, arrangör:

– Galan – Lord of the Cage bjuder på ett starkt matchkort med flera av Sveriges mest lovande talanger, inte minst i huvudmatchen mellan Adam Westlund och Robin Roos. Eventets inramning kommer dessutom bli helt unik av sitt slag – det här blir Nordens häftigaste MMA-gala. Ni som tittar via PPV kommer få njuta av en högklassig produktion med flera kameravinklar. Jag ville ha Ashah och Johan som kommentatorer eftersom de har en bra kemi, kompletterar varandra och har en stor kunskap om sporten.

Köp din PPV här på FITE.tv – pris: 14.99 dollar (ca. 139 kr)!

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...