Joakim Lamotte om drömmatchen mot Zlatan Ibrahimovic: “En förebild”

✔ "Tuff match - Zlatan är stor som fan och stark som fan!" ✔ Lamotte om det positiva med kändismatcher - Drar nya tittare

Joakim Lamotte håller just nu på att återhämta sig från rejäla skador som han drog på sig i sin kändismatch mot Victor de Almeida. Men trots att han kan komma att behöva opereras så säger han sig vara öppen för att fortsätta tävla i ringen.

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

England - Tyskland
2.40 - 2.90
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

I ett samtal med MMAnytt berättar Lamotte om framtiden som fighter och drömmatchen mot fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic.

Fotbollsstjärnan lade nyligen upp en video på sociala medier där han visade upp sina taekwondo-sparkar, något som uppmärksammades av namn som Khabib och Jose Aldo, men även Lamotte. Zlatan har ett svart honorärt bälte i taekwondo och har tackat kampsporten för sitt fotarbete i fotbollen.

 – Jag har sagt det, jag backar inte för att ta en match till men först måste jag se om min kropp håller, sade Lamotte till MMAnytt. Hittar man bara rätt motstånd och rätt sammanhang så är jag inte främmande för att ta en match till.

– Jag har ett ganska orealistiskt förslag, och det är Zlatan, svarar Lamotte när han blir tillfrågad om en drömmotståndare. Jag hade jättegärna gått en match mot Zlatan. Men det är orealistiskt, han har ju kontrakt med sin klubb så han lär ju inte få riskera att bli skadad. Dessutom tror jag att han är ganska ointresserad.

– Men om jag bara får välja någon, så skulle jag väldigt gärna gå en match mot Zlatan. Han är en stor förebild för mig idrottsmässigt. Det skulle bli en riktigt tuff match, han är ju en av världens mest vältränade fotbollsspelare. Han är stor som fan och stark som fan.

Lamotte avslöjar att han har fått flera utmaningar, men inget har varit tillräckligt intressant ännu.


HETAST JUST NU


Joakim Lamotte ser något positivt med kändismatcher

Kändismatcher har kommit att bli en populär trend inom kampsport den senaste tiden. YouTube-bröderna Jake Paul och Logan Paul har kommit att dra massor av uppmärksamhet till sig och nu är det allt vanligare att mindre erfarna människor snörar på sig handskar och kliver in i ringen för att slåss.

Med nya ansikten så kommer också ny publik. Lamotte har en stor följarskara och säger att många av hans anhängare såg på kampsport för första gången under Bulldog Fight Night-galan i Göteborg.

– Det är ju väldigt mycket folk som har tittat på den här galan och som besökt den här galan som aldrig någonsin varit på ett kampsportsevenemang i hela sitt liv. Jag vet 70-åriga pensionärer som har suttit och tittat på den här galan som aldrig skulle få för sig att se på en kampsportsmatch annars.

– Säga vad man vill om den här typen av matcher, men det gör ju att folk får upp ögonen för sporten. Kan man då göra något positivt av det så är det nog inte så dumt.

– Jag har ganska många följare och när de ser att jag tycker att det här är en bra grej, att jag tycker det är roligt, då stöttar de mig i det och blir själva intresserade. Jag är bara en glad amatör egentligen. Jag tycker det är kul att åka ned på klubben och lattja. Om folk kan bli mer intresserade av kampsport så tycker jag bara att det är roligt.

– Jag vill ändå försöka vara en bra förebild i detta, så jag håller inte på med massa trashtalk. Jag försöker inte göra dumma uttalanden och jag håller hyfsat god ton, försöker vara trevlig och beter mig inte som en idiot. Det finns redan så många som [beter sig som idioter] som håller på med kampsport. Jag tycker bara det är kul om fler kan inse att kampsport är som vilken idrott som helst.

 

 

 

Skulle du vilja se Zlatan Ibrahimovic i en kändismatch?


Matcher och odds inför UFC Vegas 44

I helgen återvänder UFC till Las Vegas för att bjuda på en mängd riktigt spännande matcher. I huvudmatchen får vi se den forne UFC-mästaren Jose Aldo fortsätta försöka klättra i bantamviktsrankingen då han tar sig an topprankade Rob Font.

Matchkortet är fullt av spännande matcher så varför inte göra hela evenemanget lite mer intressant genom att placera en insats? Ta en närmare titt på några av våra favoritmatcher och oddsen från MMAnytts samarbetspartner Bethard:

Bethard_knapp_ryggaspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

England vs Tyskland

 

2.40 – 2.90

 

26 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...