Luke Rockhold frustrerad: Jack Hermansson, Khamzat och alla tackar nej!

✔ "Allt är fucking bullshit - Dra åt helvete" ✔ Rockhold vill få sin vilja igenom - eller bli frisläppt från sitt UFC-kontrakt!

Den före detta UFC-mästaren Luke Rockhold vill göra comeback men har stora problem med att finna rätt motståndare!

Redaktionstipset - UFC Vegas 61

Ilir Latifi - Alexey Oleynik
1.57 - 2.50
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

För trots att Rockhold är ett stort namn i UFC så står han fortfarande utan en inbokad match. I en intervju med MMA Fighting öppnar han upp om hur bland annat svenska toppfighters som Jack Hermansson och Khamzat Chimaev givit honom kalla handen.

Enligt Rockhold är Kevin Holland den enda som varit intresserad, men han har redan en match inbokad!

 — Jag kikade på [mellanviktsklassen] och killarna i topp 10, förklarade Rockhold. Jag vill ha rejält [motstånd]. Uriah Hall gick en annan väg och valde en annan snubbe. Mitt management pratade med Kevin Holland och han kontaktade faktiskt mig. Han är den enda som kontaktade mig personligen. Jag respekterar det. Vi får se om det händer något där sen.

— Jack Hermansson ville inte, fortsatte Rockhold. Massa killar i divisionens toppskikt ville inte ta matchen. Från ingenstans så föreslog [UFC] Chimaev. Jag blev överraskad […] och intresserad. Killen har varit stor i munnen och sagt att han ska spöa vemsomhelst, närsomhelst. Jag hörde bra saker om honom också, jag hörde att han är riktigt tuff. Så jag tänkte, “Vi får se”.HETAST JUST NU


Vad väntar Luke Rockhold, Jack Hermansson och Khamzat?

Som MMAnytt tidigare rapporterat så kommer Rockhold vs Khamzat inte att ske härnäst då succésvensken är inbokad för att möta Li Jingliang under UFC 267 den 30:e oktober. Det är “Borz” första match sedan september 2020 då han bland annat tampats med sviterna av covid.

En match mellan Rockhold och “The Joker” Hermansson hade varit spännande men den Norge-baserade svensken kanske inväntar en rankad motståndare.

Hermansson var senast i buren i slutet av maj då han imponerade mot Edmen Shahbazyan och tog hem ett enhälligt domslut. Det är oklart varför Hermansson tackat nej och hans management svarade inte när MMAnytt tog kontakt.

För Rockholds del betyder det att han är i en frustrerande plats i sin karriär. Han har inte tävlat sedan juli 2019 då han blev knockad av Jan Blachowicz, hans tredje TKO/KO-förlust på fyra matcher.

Rockhold har en egen förklaring till situationen och riktar skarp kritik till sina UFC-kollegor.

 — Alla de här killarna är rankade och tror att de har någon jävla rätt till sin jävla position i rankningen, förklarade Rockhold. Allt är fucking bullshit. Rankningen betyder inte någonting i alla fall, så dra åt helvete. Om de vill prata om ranking så är det såhär: när jag kommer tillbaka kommer jag vara rankad tvåa. Så dra åt helvete. Vad fan betyder rankingen?

Rockhold säger att han inte tänker ta vilken match som helst, och att han är redo att lämna UFC om han inte får sin vilja igenom.

 — Jag har varit Strikeforce-mästare, jag har varit UFC-mästare, sade Rockhold. Jag behöver inte komma tillbaka och slåss mot någon luffare som inte får mig fucking exalterad. Då struntar jag hellre i det. Om [UFC] vill att jag ska slåss, ge mig något som gör mig exalterad. Ge mig något som får igång mina fans, mitt team… Annars kan de dra åt helvete och låta mig gå, för jag tänker inte göra det.

 

Ilir Latifi vs Alexey Oleynik

 

1.57 – 2.50

 

1 Oktober | 00:00 | UFC Vegas 61


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Luke RockholdSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara