Ken Shamrock gör det jänkare gör bäst

ken_shamrock.jpg
I november 2007 nämnde Ken Shamrock i en intervju att han hade planer på att stämma UFC eftersom dom inte tillät honom gå sin andra match i hans kontrakt.

Detta är nu officiellt.

I en stämningsansökan som han lämnade in förra tisdagen anser han att skrivit på ett kontrakt för två matcher inom UFC, vilket skulle ge honom en match till efter att ha avslutat trilogin mot Tito Ortiz.

Shamrock hade valet att inte gå sin andra match om han valde att gå i pension efter Ortiz-mathen, vilket han gjorde. Sen i Juni 2007 ångrade han sig och försökte återkomma för hans andra match, UFC hade då gått vidare. och hade accepterat Shamrocks pension som ett avslut på deras relation.

Trots att han må vara en UFC hall-of-famer och en pionjär inom sporten så har den 44åriga Shamrock 2-8 i sina senaste tio matcher. Inklusive fem raka (T)KO-förluster sen 2004.

Hur som helst, det är väldigt klart att UFC inte har några som helst avsikter att tillåta honom att tävla i framtida evenemang, vilket Shamrock verkar helt ok med, sålänge han får betalt.

Detta är dock något som Shamrock är villig att låta en jury bestämma. Men jag kan nog ganska enkelt räkna ut åt vilket håll juryn kommer att rösta.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
UFC

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...