UFC Fight Night 43: Huvudkortet – Matchmäklarna

UFC debuterade i Nya Zeeland i helgen med UFC Fight Night 43. Matchmäklande för huvudkortet finner ni nedan, dela gärna med er av era egna matchningar!

Nate Marquardt

VI fick se Nate Marquardt återvända till toppform i helgen när han låste ut James Te-Huna i den första ronden. Det var en imponerande prestation och det påminde oss om varför han fick sitt smeknamn “The Great”. Thales Leites slog Marquardt via delat domslut år 2008, en returmatch i dagens läge hade suttit fint.

James Te-Huna

Det ar ett tungt fall för hemmafavoriten James Te-Huna som nu har förlorat tre raka matcher. Han lär dock inte sparkas med tanke på hur mycket marknadsföring UFC gett honom samt hur populär han är i Oceanien. Men nästa match mot Lorenz Larkin kan vara avgörande för att stanna kvar i organisationen.

Jared Rosholt

Han kanske inte vinner allt för många fans när han segrar, men Jared Rosholt får jobbet gjort i oktagonen. Han har nu vunnit tre raka matcher och det är dags för ett kliv uppåt i motstånd. Vinnaren mellan Stefan Struve och Matt Mitrione blir en utmärkt motståndare.

Soa Palelei

Där tog Soa Paleleis vinstsvit stopp och han fick gå tiden ut för första gången i sin karriär. Han kommer nog vilja jobba på sin kondition efter denna matchen, och kommer förhoppningsvis tillbaka starkare mot någons som Daniel Omiela?czuk.

Charles Oliveira

Nu har brassen Charles Oliveira två raka vinster på avslut i UFC. Han höjer sitt värde i divisionen och kan härnäst möta Max Holloway, som också avslutat sina två senaste motståndare.

Hatsu Hioki

Japanske Hatsu Hiokis skakiga karriär i UFC fortsätter, då han nu förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Med tanke på hans prestationer i tidigare matcher finns det dock anledning till att tro att Hioki får en sista chans mot någon som Manny Gamburyan?

Robert Whittaker

Robert Whittaker gjorde ett bra jobb i segern över Mike Rhodes. Det var en underhållande återkomst till vinstkolumnen och som tidigare nämnt så ser jag gärna honom mot Neil Magny härnäst.

Mike Rhodes

Det som talar mot att Mike Rhodes får en till chans är att han förlorat två raka i UFC. Det som talar för att han får en tredje chans är att han gjorde sin UFC-debut på koret varsel och ställde till med en av galans bästa matcher. Om vi utgår ifrån att UFC är förlåtande i detta fallet så kan Anthony Lapsley mycket väl vänta i en match där förloraren åker hem.

Hur hade du matchat huvudkortets fighters?

Kategorier
UFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
5 Kommentarer
 • Shiifty
  30 June 2014 at 11:36

  Biggie är en skön fighter! hoppas han får en till chans mot någon som Colton Smith!

  • mirjitsu
   30 June 2014 at 11:39

   låter bra så länge det inte är Colton själv, jag vill se fanskapet cuttad asap. nu brukar jag inte basha fighters så här, men jag tål inte Colton.

   • Shiifty
    30 June 2014 at 12:59

    Håller med gillar inte Colton “American Redneck” Smith heller men han vann Tuf så skulle inte förvåna mig om han fick en sista chans av UFC!

   • Kenny Starfighter
    1 July 2014 at 05:57

    Hatat han sedan han slog ist för att hälsa i matchen för att komma in i TUF, vidrig snubbe.

 • Headown
  30 June 2014 at 11:58

  Oliveira vs Blessed låter riktigt fint.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...