Foto: Mazdak Cavian

Video: Inför UFC Fight Night 77 – Vitor Belfort Bouncing Back

Snart är det dags för Vitor Belfort att återigen kliva in i oktagonen. Trots tunga förluster och svidande kritik verkar brasilianaren alltid finna ett sätt att ställa sig upp och gå vidare. Se Belfort berätta om drivkraften som hela tiden för honom framåt.

I helgen går Vitor Belfort sin första match sedan förlusten mot mästaren Chris Weidman i våras. Det står mycket på spel för både Belfort och Dan Henderson inför matchen på lördag eftersom ställningarna i deras tidigare möten är 1-1 och snart avgörs det vem som är den bättre fightern.

Inför matchen har UFC gjort en promo för att uppmärksamma Belforts envisa inställning att alltid ställa sig upp igen, trots tunga nederlag. I videon får du höra The Phenoms egna kommentarer om matchen mot Weidman och vad fighting egentligen betyder för honom,

UFC har också dammat av det gamle klippet Warrior Code med Belfort som släpptes för två år sedan. Trots att klippet har ett par år på nacken känns den lika aktuell fortfarande när man hör Belfort säga “I’m not ashamed of my failures” och säger sträva mot att alltid bli bättre.

https://youtu.be/VGgyZMUNzw8

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Chris WeidmanDan HendersonSenaste NyttUFCVideoVitor Belfort

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara