Här hittar du biljetter till Nordens största MMA-gala!

✅ Superior Challenge 20 närmar sig med stormsteg ✅ "Otroligt stolta över att få presentera alla dessa enastående idrottsmän"

Den här artikeln presenteras i samarbete med Superior Challenge.

Snart är det återigen dags för Nordens största MMA-organisation att hålla en gala i Stockholm. Superior Challenge är tillbaka för sitt tjugonde event i ordningen – och även den här gången bjuder man på ett fullspäckat matchkort.


Köp dina biljetter här!


Den 7 december går Superior Challenge 20 av stapeln i Viktoriahallen i Stockholm. Förutom unga talanger som Adam Westlund och Robin Roos får vi se ärrade veteraner som den tidigare UFC-fightern Nico Musoke. Dessutom kryllar det av internationella stjärnor som Marthin Hamlet och Kenneth Bergh – galan har helt enkelt något för de flesta.

– Vi jobbar för att bygga hjältar och ge dem utrymmet, uppmärksamheten och den uppskattningen som de förtjänar. Vi är otroligt stolta över att få presentera alla dessa enastående idrottsmän och kvinnor i vår bur på bästa sändningstid, säger Babak Ashti, grundare av Superior Group International, till MMAnytt.

LÄS OCKSÅ: Superior Challenge 20: Matchkort, Tider och Stream

Så fixar du biljetter

Missa nu inte att fixa dina plåtar till storgalan. Biljetterna hittar du här.

När du köper biljetter till galan ingår också gratis tillgång till Kampsports- och Fitnessfestivalen som hålls på Stockholmsmässan i anslutning till Victoriahallen.

– En sak är säker, Superior Challenge har stått upp för svensk MMA, svenska MMA-fighters, och svenska MMA-fans sedan 2008 och det kommer vi att fortsätta med för det är vår drivkraft och passion. Vi har ett fantastiskt matchkort på kommande gala och det är knappt två veckor kvar. Vi ser fram emot att träffa alla fighters och fans på Superior Challenge 20 den 7:e december på Stockholmsmässan. Vi hoppas att ni också vill komma och hylla dessa hjältar tillsammans med oss, varmt välkomna! säger Babak Ashti.

Mer information om galan hittar du på superiorchallenge.com.

Håll utkik här på MMAnytt.se för de senaste nyheterna!

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
AnnonsSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...