SC7

Jaha då var den galan över så vad tyckte jag då :) Kan ju börja med att säga att det gjorde ont i hjärtat att se så tomma läktare. Var riktigt bedrövligt faktiskt. Tänkte berätta lite om matcherna och vad jag tyckte:

Lina gör en kanon match och vinner otroligt imponerande att hon bara tränat i 1 år ungefär. Otroligt stolt över henne.

Sirwans match var en plåga för mig, ville så gärna att han skulle vinna och det började lite sådär men han kom tillbaka och vann på giljo. Men usch vad ont i magen jag hade lite små ångest nästan.

Farsad var totalt slut, så var tvungen att avbryta i rondpausen, väldigt synd då det var en rolig och jämn match. Tror han musklade lite för mycket i clinchen så det sög musten ur honom.

När det var Dags för brunos match mådde jag riktigt dåligt, det var min match egentligen. Detta blev en riktigt bra match svängde fram och tillbaka och kunde gått lite hur som helst. Dock när det hamnade på marken så visade bruno varför han är svartbälte :)

Tors match var helt ok, satbil insats som vanlgit av Tor som vann på domslut.

Assan var den som imponerade mest på mig. Grymt bra match av honom och så fick han avsluta på sin berömda giljotin.

Mattis match ja vad kan man säga handdukten flög in. Sånt får bara inte ske, extremt tråkigt för Matti och lider som fan med honom. Går inte att förklara med ord vad han känner just nu på att bli berövad på segern.

Diego förlorar ganska klart mot Accacio. Tyvärr så såg det ut som Diego var lite tung på framfoten och det ledde till att han inte nådde accacio medans accacio nådde honom. Men han krigade på riktigt och vet att han kommer komma tillbaka.

Rezas match var riktigt grym, första ronden svängde verkligen. Dock tycker jag Rich vann båda första ronderna ganska klart och tror nog dom kommer lämna in en protest till det domslutet.

Vad tycker jag om galan överlag då, var ett grymt fightcard. Bra matchningar alla matcher var typ jämna. Det roligaste på galan måste ändå ha varit när Papy gick upp för att utmana Accacio. “Bälte papy vill ha bältet” jag skrattade så jag ramlade av stolen nästan. Jag hoppas verkligen den matchen blir av vore intressant att se Papy mot riktigt bra motstånd.

kan säga att det var ganska jobbig kväll igår, ville så gärna gå match själv. så ett tag gjorde det bara ont att titta :( men men kommer snart börja kunna träna hårt själv och då jävlar, ska bli bättre än någonsin!!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Nyheter
4 Kommentarer

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...