Ariel Helwani: “Cyborg” vs. Megan Anderson är nära att färdigställas

Nu kommer det rapporter om att en viktig match i den kvinnliga fjäderviktsklassen är på gång då Cristiane "Cyborg" Justino ryktas möta Invicta FC-mästarinnan Megan Anderson under UFC 214 den 29 juli.

De flesta hade gett upp hoppet om en match mellan Cristiane “Cyborg” Justino och Invicta FC-mästarinnan Megan Anderson under UFC 214 men nu kommer det rapporter som blåser nytt liv i den spännande matchningen.

Enligt MMA-journalisten Ariel Helwani finns det upplivad optimism kring “Cyborg” vs. Anderson inför kortet som körs den 29 juli i Anaheim, USA.

Anderson är inbokad för ett titelförsvar i Invicta FC

Den 1 juni kunde MMAnytt.se rapportera att Anderson bokats in för att möta Helena ”Pretty” Kolesnyk under Invicta FC 24 den 15 juli men nu kan den matchen komma att skrotas.

En match mot “Cyborg” och ett UFC-kontrakt är vad Anderson själv propagerat för och nu ser det ut som att förhandlingarna går i hennes favör trots det inbokade titelförsvaret.

 

Vill du se Anderson möta “Cyborg”?

 

Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...