Här attackeras Conor McGregor – i Ryssland!

✅ Ber åskådaren "hålla käften" - då eskalerar situationen!

MMA-stjärnan Conor McGregor befinner just nu i den ryska huvudstaden Moskva, där nyligen deltog i en presskonferens. Den tidigare UFC-dubbelmästaren höll nyligen en öppen träning – och där gick det minst sagt hett till.

Läs mer: Conor McGregors kaxiga diss – ger sin “location” till Khabib!

“The Notorious” har som känt många fiender i Ryssland, efter alla hårda ord om den obesegrade rivalen Khabib Nurmagomedov. Det visade sig snabbt – när irländaren under fredagen konfronterades av en arg åskådare.

Conor McGregor: “Käften din idiot”

I videon, som ni kan se ovan, ställdes McGregor mot väggen – för sina olika nedlåtande kommentarer om bland annat Dagestan, där Nurmagomedov kommer ifrån. Efter att världsstjärnan i samma veva kallas för en “fegis” valde han att be åskådaren “hålla käften”.

Läs också: “Conor McGregor behöver ett kok stryk”

– Du är en fegis, sade åskådaren.

– Håll käften din idiot, svarade McGregor.

Irländarens ordval togs inte emot väl, och situationen eskalerade rejält när åskådaren valde att kasta en flaska åt McGregors håll.

Se händelsen i videospelaren ovan!

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara