Donald Cerrone (Pictures from IG: @cowboycerrone)
Donald Cerrone (Pictures from IG: @cowboycerrone)

Video: Cowboy till attack – efter djurvännerna kallat honom för “fegis”

✅ Cowboy: Om ni tycker så "PETA, då är ni helt jävla galna."

Conor McGregor förutspådde att djurrättsorganisationen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) skulle ge sig på Donald “Cowboy” Cerrone när han avslöjade att han bar en jacka gjord av ormskinn.

 -PETA har en häktningsorder för mig också, sade McGregor. De är ute efter mig!

 

Det skulle mycket riktigt inte dröja länge innan PETA snappat upp uppståndelsen inför UFC 246 och riktade syrlig kritik till dem båda:

– Hej [Conor McGregor] och [Donald Cerrone]

Ni har rätt! Vi ÄR här – för att påminna er om att endast FEGISAR skulle skryta om att ha på sig ett djur som troligen blivit slagen och flådd levande. Varför lämnar ni inte era osäkerheter hemma och har endast på er EGEN hud?

MMAnytt är på plats i Las Vegas och snappade upp när “Cowboy” Cerrone fick reda på PETAs kritik. Inte helt oväntat så hade Cerrone både ett och annat att säga till den kontroversiella djurrättsorganisationen:

Wow, oj! Om det var lagligt att döda människor så hade jag antaligen kunnat bära en grym jacka gjord av människohud, skämtade Cerrone.

PETA, jag har en vit buffalo hemma och när hon dör så kommer ha på mig en riktigt snygg, episk jävla buffalo-cape. På min gård så har jag massor av djur: kalkoner, getter, kycklingar, grisar.

Vi dödar och flår dem själva. Vi använder varenda liten del. Så om det är något omänskligt eller orättvist att föda upp och slakta mitt egna kött, för mitt egna bruk. PETA, då är ni helt jävla galna.

Se hela vår video med Donald Cerrone på vår MMAnytt YouTube-kanal

Kategorier
Donald CerroneSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara