Brock Lesnar. Foto: Vince Cachero/MMAnytt

Dana White avslöjar: “Ja, Brock Lesnar kommer att återvända till UFC”

✅Brock Lesnar vs. Francis Ngannou? ✅Brock Lesnar vs. Jon Jones?

Brock Lesnar är på väg tillbaka till UFC, åtminstone om man får tro organisationens president Dana White. Lesnar var senast i buren under UFC 200 då han besegrade Mark Hunt via domslut men matchen kom att överskuggas efter att Lesnar testade positivt för otillåtna medel. Sedan dess har Lesnar tävlat i WWE men snart går han sin sista wrestling-match och han kan då komma att återvända till UFC.

Lesnar har en WWE-match kvar

Den 8 april kommer Wrestlemania 34 att gå av stapeln och bland annat bjuda på Ronda Rouseys officiella WWE-debut samt en “titelmatch” mellan Lesnar och Roman Reigns.

Matchen är den sista på Lesnars kontrakt och när UFCs president White blev frågad om WWE-stjärnan kan återvända till UFC när hans kontrakt är över så gav han ett klart besked:

“Yeah, Brock Lesnar’s coming back,” avslöjade White. “I don’t know when but yes he is [coming back to the UFC].”


Ett av de största namnen

Lesnar är en av organisationens stornamn och han har visat sig vara en mycket lukrativ fighter under sina åtta framträdanden för UFC.

Om Lesnar vill återvända så måste han dock avtjäna det straff han ådrog sig i samband med UFC 200-matchen mot Hunt. Efter att han fick en ettårig avstängning så meddelade nämligen Lesnar att han pensionerade sig från sporten och han kommer att behöva vara i USADAs testgrupp i sex månader innan han kan få ett godkännande för att tävla för UFC.

Vem skulle Lesnar kunna möta i sin retur? Innan den skandalomsusade Jon Jones åkte fast för doping så pratades det om en superfight mellan honom Lesnar. Francis Ngannou är ett annat namn som dykt upp i samband med Lesnars comeback.

 

Vem vill du se Lesnar möta i sin retur?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Brock LesnarSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]