Staredown mellan Cody Garbrandt (vänster) och TJ Dillashaw (höger). Foto via MMAnytt.se

T.J. Dillashaw vs. Cody Garbrandt 2 på gång inför UFC 227

✅Hatmatchen nära att bokas ✅Möttes i november, nu är det dags igen

Det ser ut som att T.J. Dillashaw är inbokad för sitt första titelförsvar och det är inte mot Demetrious “Mighty” Johnson. Det blir istället en returmatch mellan Dillashaw och den före detta mästaren Cody “No Love” Garbrandt, det kan källor bekräfta till MMAnytt efter att titelmatchen först rapporterats av ESPN.

UFC 227: Dillashaw vs. Garbrandt 2

Tanken var först att de forna träningskamraterna skulle ryka ihop under UFC 226 den 7 juli men det ser ut som att organisationen hade andra planer för de två bantamviktarna.

Dillashaw och Garbrandt möttes för första gången under UFC 217 den 5 november och i andra ronden så lyckades Dillashaw bli första fighter att avsluta “No Love”. Det var också Garbrandts första förlust i sin professionella karriär och det började genast att pratas om en returmatch mellan de två rivalerna.

Den före detta Team Alpha Male-talangen Dillashaw siktade dock in sig på flugviktsmästaren Johnson i en supermatch som det ryktades om i många månader. Planerna kom dock att rinna ut i sanden och i slutet av mars kunde MMAnytt rapportera att UFCs president Dana White skrotat planerna om en supermatch mellan Dillashaw och Johnson.

Både Dillashaw och Garbrandt är inplanerade att ta del av UFCs presskonferens i samband med deras 25 års-jubileum. Evenemanget tar vid på fredag i New York.

Kategorier
Senaste NyttUFC 227

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...