Dana White besviken på Donald Trump-missen: “Stort misstag”

✔ Fick ingen TV-tid!

UFC-bossen Dana White förklarade varför USA:s före detta president Donald Trump inte fick någon tv-tid på UFC 264.

Det är välkänt att White och Trump har varit vänner under en längre tid. Den forne ledaren för de förenta staterna gjorde mycket för att hjälpa UFC tidigt i organisationens uppkomst. White har även han deltagit och i event och demonstrationer för att bidra till Trumps framgång och väg mot det vita huset.

Trump har tidigare närvarat på UFC-event, även när han satt på presidentposten. Nu, efter att han förlorade valet mot Joe Biden och gav upp sin post efter många om och men, besökte han UFC:s lokaler igen. På UFC 264, med Conor McGregor och Dustin Poirier fanns Trump i publiken. Dock fick han inte synas i tv-rutan.

I en intervju av TMZ Sports med White berättade han varför Trump inte fick strålkastarljuset riktat mot sig.

– Vi gjorde oss redo för att visa honom precis mellan delade huvudmatchen och huvudmatchen, sade White. Vi fick något [tekniskt] problem och sen slutade Conors fight i den andra ronden så fick aldrig chansen.

– Låt mig säga detta – stort misstag av mitt produktionsteam, sade White. Men det är live och saker som det här händer.HETAST JUST NU


Donald Trump och UFC-fighters

Jorge “Gamebred” Masvidal var en av de kändisar som var närvarande vid UFC 264, och han har tidigare visat stöd till Trump.

Masvidal delade sina politiska åsikter inför det amerikanska valet förra året och avslöjade då att han stöttade Trump inför valet. Sedan dess har Masvidal förblivit en lojal anhängare av Trumps valkampanj och har dykt upp vid olika valmöten. Trump uppskattade Masvidals support och skakade hand med honom på UFC 264.

Trump har även vid åtskilliga tillfällen visat sitt stöd för Masvidals forne lagkamrat och nu ärkerival Colby Covington.

Vem skulle Trump heja på i Masvidal vs Covington?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Dana WhiteDonald TrumpSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...