UFC, demetrious johnson, MMA

Demetrious Johnson tar bort UFC från sitt Twitter – bytet nära?

✅ Nu har den forne UFC-mästaren ändrat sitt Twitternamn så att UFC inte står med ✅ Kan flytten till ONE vara nära?

MMAnytt kunde igår meddela om de uppgifterna som rapporteras gällande den forne UFC-mästaren Demetrious “Mighty Mouse” Johnson, som kan vara på väg att lämna UFC för ONE Championship. Nu har Johnson, som tidigare hade Twitternamnet @MightyMouseUFC, ändrat namnet till @Mighty1Gaming, vilket antyder på att han är på väg att lämna UFC.

RELATERAT:

Nytt äventyr på gång

Johnson har ännu inte officiellt annonserat något byte, men han har uttryckt missnöje med UFC tidigare, och han tog till Twitter för att meddela att något stort var på gång, ett “nytt äventyr”.

Sist Johnson tävlade förlorade han sin flugviktstitel mot rivalen Henry Cejudo på domslut – det var hans första förlust sedan 2011. “Mighty Mouse” vann UFC-titeln år 2012, och lyckades hålla i det till i år med ett rekordsättande elva titelförsvar i UFC. I sin imponerande vinstsvit och tid som UFC-mästare besegrade han Joseph Benavidez och John Dodson två gånger, och avslutade toppfighters som Kyoji Horiguchi och Ray Borg.

Om han tecknar kontrakt med ONE väntar filippinaren Geje Eustaquio som mästare i flugviktsdivisionen. Om “Mighty Mouse” skulle vinna titeln i ONE finns det dessutom en god chans att han i framtiden ställs mot bantamviktsmästaren Bibiano Fernandes i en superfight.

Tror du Johnsons dagar i UFC är räknade? 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara