Iranska Hulken klar för match i Dubai: “Kommer att krossa Titanen!”

✔ Har hittat en ny motståndare efter att matchen mot Martyn Ford inte blev av!

Sajad Gharibi, bäst känd som den “Iranska Hulken”, är klar för match mot Djumanov Almat “Kazakh Titan” Bakhytovic den 31 juli.

Matchen kommer att gå av stapeln i P7-arenan i Dubai och blir Hulkens boxningsdebut efter att hans ursprungliga match mot skådespelaren Martyn Ford ställdes in vid två separata tillfällen. Enligt Ford såg Hulken helt annorlunda ut än på bild när de möttes öga mot öga för en kaotisk face-off, där iraniern bland annat försökte sig på en nedtagning. Britten menade att motståndaren var otränad och långt ifrån redo att möta honom i boxningsringen, och valde därför att dra sig ur matchen eftersom samvetet hade gnagt annars.

Gharibi blev minst sagt upprörd när det stod klart att matchen inte skulle bli av. Han krävde en ny motståndare av Boxstar, organisationen som ansvarade för galan, och hävdade att han redan förlorat pengar på förberedelserna. Samtidigt passade han på att anklaga den drygt 130-kilo tunga Ford för dopning. Sedan dess har han varit på jakt efter en ersättning för sin boxningsdebut i super-tungvikt. Nu har Instagram-stjärnan, som har över en miljon följare på plattformen, äntligen hittat en lämplig motståndare. Kontrakten är redan signerade och matchen är nu klar för den 31 juli.

– Jag vill slåss i Dubai, sade Gharibi på Instagram. Jag kommer att krossa Titanen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mostafa Hashemzehi (@mostafahashemzehi)

 

Den kazakstanska “titanen” är långt ifrån lika populär som sin motståndare, då han endast har ett par tio tusen följare. Men efter att ha utmanat Gharibi på sociala medier upprepade gånger lyckades han få iranierns uppmärksamhet. Galan kommer även att bjuda på fler matcher, exempelvis YouTube-stjärnan Ryan Taylors stundande möte med en influencer. Taylor har tidigare diskvalificerats för att ha skallat sin motståndare DK Money under en Showstar-gala.

Matchen mellan Ford och Hulken marknadsfördes som den tyngsta i boxningshistoria. Hulken själv hävdar att han väger över 170 kg, men har fått motta kritik för att vara ur form. Vissa menar att Hulken redigerar sina bilder på sociala medier i ett försök att framstå som mer fysiskt imponerande än han faktiskt är. Ta en titt på videon här nedan och se för dig själv! Tror du att Hulken ljuger om sin fysik?


HETAST JUST NU


 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...