Mike Tyson RASAR mot streamingjätten: ”Jag är ingen n***r ni kan sälja på auktion!”

✔ Boxningsikonen är ursinnig på miniserien - som snart har premiär: "Huvuden kommer att rulla för det här!"

8 augusti, 2022 08:00

Boxningslegendaren Mike Tyson rasar mot streamingjätten Hulu och anklagar dem för att ha stulit berättelsen om hans liv.

Miniserien MIKE är baserad på Tysons liv och kommer att ha premiär den 25 augusti på Hulus plattformar. Den åldrande boxningsvärldsmästaren hävdar dock att han aldrig givit sitt tillstånd för Hulu att skapa den. I en serie av inlägg på Twitter så tog Tyson sikte på streamingjätten och kallade dem bland annat för ”slavägare”. Tyson hyllade även UFC-chefen Dana White för att han tackat nej till flera miljoner av dollar för att medverka i miniserien.

 

Tysons inlägg om White var det första av många inlägg där boxningsikonen tog sikte på streamingjätten som till större delen ägs av Disney.

– Hulu stal min historia, fortsatte Mike Tyson. De är Goliat och jag är David. Huvuden kommer att rulla för det här!

– Hey Hulu, jag är inte någon n***r som ni kan sälja på auktion. Slavhandeln är över. Fuck Hulu.

– Hulus affärsmodell att stjäla kändisars rättigheter är oerhört girig.


HETAST JUST NU


UFC-stjärnan Nate Diaz backar Mike Tyson

Inläggen från Mike Tyson kom att skapa stora reaktioner på sociala medier, där bland annat UFC-stjärnan Nate Diaz backade boxningsikonen.

Även WBC-chefen Mauricio Sulaiman reagerade på Tysons utspel och påstod att de hade blivit vilseledda av Hulu. Enligt Sulaiman så hade de tillhandahållit bälten till produktionen av MIKE. Tyson reagerade på Sulaimans inlägg och anklagade Hulu för att ljugit.

– Någon borde få sparken från Hulu. Producenterna ljög för mina vänner och sa att jag stöttade den otillåtna serien om mitt liv.