Se den unge MMA-stjärnan spela Ken i ny Street Fighter-film

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Det populära TV-spelet Street Fighter får ny spelfilm ✅ Två MMA-stjärnor får roller i filmen ✅ Spana in trailern här!

Det är många MMA-fighters som har inspirerats av det populära TV-spelet Street Fighter när de var barn. En av dem är den unge superstjärnan Sage Northcutt.

Northcutt fick äran att spela den populäre karaktären Ken i filmen, var premiär planeras till nästa år. En annan MMA-figur spelar även thaiboxaren Sagat – ingen mindre än Seth Petruzelli.


LÄS MER: Sage Northcutt klar för debut i ONE Championship


Petruzelli blev superkändis efter att han, stående på ett ben, knockade gatu-legenden Kimbo Slice, efter att ha tagit matchen på några timmars varsel. Detta efter att Ken Shamrock dragit sig ur i sista sekund.

Northcutt gör sin debut i ONE Championship mot Cosmo Alexandre nästa månad på ONE: Enter the Dragon. Filmen är en inofficiell produktion och samarbetar inte med Capcom.

Spana in trailern till filmen i videorutan ovan!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Sage NorthcuttSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara