Tommy Fury stoppad på flygplatsen – för kopplingar till ökända gängledaren!

✔ Matchen i New York kan vara i fara! ✔ "Det är en enorm chock!"

Tommy Fury har nekats inresa till USA inför veckans presskonferens med Jake Paul och nu kan boxningsmatchen vara i fara!

“TNT” Fury, halvbror till tungviktsmästaren Tyson Fury, är inplanerad att ta sig an YouTube-boxaren Paul den 6 augusti i New York. Fury kunde dock avslöja på sociala medier att han hade stoppats av amerikanska myndigheter på flygplatsen Heathrow i tisdags.

Jag har ingen aning om varför de inte tillät mig att resa idag och det har inte någon i mitt team eller min advokat fått reda på heller, meddelade Tommy Fury. Jag försöker lösa det. Jag är mitt i träningen. Det är en enorm chock för mig och mitt lag.

Most Valuable Promotions (MVP), organisationen som står bakom matchen och som Paul grundat, uttryckte även dem en förvåning gällande Furys problem.

Trots många försäkringar från Tommy Fury och hans team om att han kunde komma till USA så blev vi förvånade över att höra att han hade ett problem på Heathrow flygplats i måndags, skrev MVP. Som ett resultat av omständigheter bortom vår kontroll har den inplanerade presskonferensen på MSG skjutits upp. Vi samarbetar med våra partners på Showtime och Madison Square Garden och kommer att dela med oss av mer information så snart vi kan.


HETAST JUST NU


Varför får Tommy Fury inte komma in till USA?

Anledningen bakom Furys problem att komma in till USA tycks vara Fury-familjens kopplingar till organiserad brottslighet. Tungviktskungen Tyson Fury har starka band med den fruktade kartelledaren Daniel Kinahan som i april åkte på rejäla sanktioner från USA och är eftersökt av polis för sin inblandning i flera allvarliga brott, däribland mord och droghandel. Han står utpekad som ledaren för den irländska Kinahan-kartellen tillsammans med sin far Christopher Kinahan och bror Christopher Kinahan Jr.

De senaste åren har dock Daniel Kinahan även varit involverad i kampsport och är bland annat medgrundare till det numera nedlagda managementföretaget MTK Global. Kinahans management representerade tidigare Tyson Fury och andra toppfighters, däribland UFC-fighters Darren Till och Alexandar Rakic. USA har nu infört sanktioner mot fighters som har kopplingar till Kinahan, något som minst sagt kan sätta käppar i hjulet för Fury vs Paul!

 – Så fort jag kom in på flygplatsen togs jag åt sidan, meddelade Fury. Jag fick höra av säkerhetsvakt att min ESTA (Electronic System for Travel Authorization, red. anm.) hade nekats och att jag inte kunde resa till USA av en anledning som jag tydligen kände till. Jag kan säga att jag absolut inte har gjort något fel och jag har ingen aning om varför jag inte får resa till USA.

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste NyttTommy Fury

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...