UFC-bossens chockbesked: Ingen Jon Jones på UFC 230

✅ Gör Jon Jones comeback på UFC 230? Dana White slår ner ryktena...

Redan innan UFC-stjärnan Jon Jones fick sin dopingavstängning tidsbestämd av USADA, så har många rykten florerat om en potentiell comeback i New York. UFC 230, som äger rum i anrika Madison Square Garden den tredje november, har fortfarande ingen officiell huvudmatch. Men enligt UFC:s vd Dana White ingår Jones inte i planerna för storgalan (via Twitter):

Bortsett från UFC 230 saknas även huvudmatcher för UFC 231 och UFC 232 i början respektive slutet av december. Men White antyder alltså att Jones planeras återvända först i början av nästa år. UFC-bossen är dock minst sagt känd för att fara med osanning.

Med tanke på att det inte finns många andra alternativ, så är det trots allt högst osannolikt att Jones återkomst väntar tills efter årsskiftet.

Under torsdagskvällen hålls en stor presskonferens med Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor i New York inför deras superfight på UFC 229. Tusentals fans kommer att följa denna presskonferens på en enorm TV-skärm på Times Square och det är mycket möjligt att huvudmatchen för UFC 230 då blir offentliggjord.

Om så är fallet vill White troligen hålla inne på den potentiella nyheten om Jones återkomst på UFC 230, tills dess att presskonferensen är avklarad.


RELATERAT: Jon Jones släpper uttalande efter USADA-domen


Tror du att Dana White ljuger? Eller talar UFC-bossen sanning? Isåfall, vem ska då fightas i huvudmatchen på UFC 230? Kommentera!

Kategorier
Senaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...