Video: Holly Holm och Miesha Tates staredown

UFC:s kvinnliga bantammästarinna Holly Holm och utmanaren Miesha Tate gör upp om mästartiteln i den delade huvudmatchen under UFC 197 den 5 mars. Under presskonferensen igår kväll inför galan möttes de båda damerna för en traditionell staredown. Men vänta lite nu. Ler de mot varandra?

Titelmatchen i kvinnlig bantamvikt under UFC 197 den 5 mars är redan en historisk fight. För första gången någonsin är Ronda Rousey inte inblandad i en fight där den kvinnliga bantamtiteln står på spel. Istället är det fightern som knockade henne medvetslös under UFC 193 i höstas, Holly Holm, som nu för allra första gången i sin karriär ska försvara sin UFC-titel. Amazonen som ska utmana Holm om mästarbältet heter Miesha Tate.

Under UFC:s presskonferens i Las Vegas igår kväll, inför galan, möttes Holm och Tate för att som sig bör genomföra en staredown inför det församlade pressuppbådet. Här och nu kan du ta del av denna staredown. Man kan notera att den nya bantammästarinnan inte alls ser lika kylig och mordisk ut som den förra innehavaren av mästarbältet alltid gjorde när det vankades staredown. Är det inte till och med så att “The Preacher´s Daughter” och “Cupcake” ler mot varandra när de möts på podiet?

Kolla in videon och avgör själv. Vem tror du vinner fighten Holm vs Tate? Tror du att vinnaren av denna titelmatch kommer att få möta Ronda Rousey senare i år?

Kategorier
Holly HolmMiesha TateRonda RouseySenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
4 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  21 January 2016 at 08:27

  Tyckte Holm såg så sjukt mkt större ut än Ronda när de körde staredowns, fick aldrig det intrycket när Ronda & Tate körde staredowns.
  Men här ser Tate bra mkt mer proportionerlig mitt emot Holly än vad Ronda gjorde

 • Metallica
  21 January 2016 at 08:28

  Jambalaya! Vad snygga de är!
  Inga påhopp om det tack!
  Vilken fight, tror inte att Tate tar detta, Holm kommer jabba sönder näsan varje gång hon försöker komma in.

 • Erik Svanborg
  21 January 2016 at 09:32

  …det kanske beror på att det här är vuxna människor och inga barnrumpor med hävdelsebehov. Har alltid tyckt staredowns är superlöjligt och förstår om man ler i en sådan situation.

 • Barbafet
  21 January 2016 at 05:22

  Samtidigt nån stans i Kalifornien;”Fake ass bitches!”

 • Svara