Zvonimir Kralj tecknar nytt kontrakt med stororganisationen: “Kommer för guldet!”

✔ "The Croatian Sensation" siktar på att vinna den eftertraktade titeln

Den svenske lätt tungviktaren Zvonimir “The Croatian Sensation” Kralj (7-4) har nu skrivit ett nytt kontrakt med Brave Combat Federation! Efter att ha fått sin senaste match inställd har nu Göteborgaren Kralj tecknat ett nytt kontrakt på flera matcher och planerar att återvända till buren snart igen.

Det var “The Croatian Sensation” som annonserade ärendet via sociala medier, det nya kontraktet avser fem matcher i organisationen.

– Jag är glad att annonsera att jag tecknat ett flermatcherskontrakt med Brave, skrev Kralj. Tack till Khaled bin Hamad Al Khalifa, Mohammed Shahid, Gustavo Firmino, Majdi Shamas och alla andra inblandade. Ni kommer se mig i buren väldigt snart. Jag kommer för guldet!


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvonimir Kralj (@zvonne_mma)


HETAST JUST NU


Skulle ha mött “The Black Hulk”

Efter en tuff inledning på proffskarriären med förluster i tre utav sina fyra första matcher vände vinden för Kralj i vintern 2017. “The Croatian Sensation” återvände till vinstkolumnen när han låste ut Darwin Rodriguez i den första ronden i november 2017.

Kralj radade sedan upp ytterligare tre segrar, alla via avslut, och fick sedan chansen att tävla i Brave. I dagsläget är Brave den största kampsportsorganisationen i Mellanöstern och har producerat storstjärnor som exempelvis svenske Khamzat Chimaev.

I sin första match i Brave ställdes Kralj mot fransmannen Samir Sadoun i vad som blev en kort tillställning. Svensken behövde mindre än en halv minut för att avsluta sin motståndare med bensparkar och slag. Kralj briljerade med bensparkar i sin följande match mot den turkiske tungviktaren Fatih Aktas – som Göteborgaren avslutade via TKO i den första ronden.

Kralj mötte sedan den algeriske talangen Mohamed Said Maalem och trots ett par bra stunder fick svensken se sig besegrad via teknisk knockout. Därefter bokades Kralj för ett möte med Todd “The Black Hulk” Stout – en av organisationens största stjärnor. Matchen ställdes dock in på grund av reserestriktioner.

Det är ännu inte klart när Kralj går sin nästa match i Brave eller vem han möter – men en ny vinstsvit kan leda till titelchans och storhet.

Vem vill du se Zvonimir Kralj möta i Brave?

 

Foto: Stefan Romare, Steve Bonhage

 

Kategorier
Senaste NyttSvenska Fighters

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...