Alexander Gustafssons krossar “DC” med ett klockrent svar

✅ "The Mauler" is on fire! ✅ Äger ut Daniel Cormier totalt

Den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson har tjafsat en hel del med den lätta tungviktsmästaren Daniel Cormier på sistone – och det är knappast över än.

“The Mauler”, som är rankad etta i den lätta tungvikten, riktade nyligen en utmaning till den topprankade mellanviktaren Luke Rockhold. Detta efter att Rockhold talat öppet om sin plan att så småningom byta viktklass.

Rockhold är en träningskamrat och nära vän till Cormier och “DC” ansåg att Gustafssons utmaning var något osmaklig, då Rockhold precis blev knockad av Yoel Romero. Cormier gick därmed ut med följande tweet, där han bland annat gjorde sig lustig över faktumet att Gustafsson senast fick en titelchans när han kom från en förlust.

Därefter svarade Cormier på en del tweets från fans, där han bland annat hävdade att Gustafsson förlorade en “fem ronders stående fight” mot honom.

Får ett brutalt svar av “The Mauler”

Gustafsson, som förlorade ett sylvasst delat domslut mot Cormier när de möttes på UFC 192, har nu gått ut med ett klockrent svar till mästaren – där svensken bland annat påminner Cormier om hur han sänkte honom med ett knä.

Som svar på hånet om hur han fick sin titelchans, betonar Gustafsson också att Cormier faktiskt vann bältet direkt efter att ha förlorat mot Jon Jones.

Relaterat:

Kategorier
Alexander GustafssonDaniel CormierRekommenderatSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah