Nate Diaz säger att han väger 90 kg inför UFC 202

Telefonkonferensen inför UFC 202 gick precis av stapeln och huvudmännen om med några oväntade uttalanden. Bland annat Nate Diaz som uppger att han väger 90 kg inför matchen mot Conor McGregor.

För några veckor sen postade en av Nate Diaz (19-10) tränare ett instagraminlägg där han hävdade att Diaz vägde 90 kg. När Diaz fick en fråga om det stämde svarade han kort och gott.

“Yes.”

Inte omöjligt att Diaz försöker sig på lite av sin motståndares favoritdrag, psykningar inför matchen. För om han säger sanningen har han bara femton dagar på sig att gå ner 13 kg till welterviktsgränsen.

Lyssna på hela konferensen nedan:

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC

Kategorier
Conor McGregorNate DiazNyheterSenaste NyttVideo
12 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  6 August 2016 at 08:56

  Nate ska egentligen vara i WW därför han missar vikten till och från i LW medans Conor egentligen ska vara i LW…. Men Conor har länge pratat om att köra i WW därför är Diaz sett över två fighter en bra värdemätare, börja lite lätt, möt en medelmåtta och testa dig fram. Nate är en medelmåtta men Conor lär sig genom dessa fighter mot Nate vad WW kan handla om. Nate är konstig att han ens kör i LW och inte kan dominera där, han är längre än de flesta, har längre reach och väger mer, han borde köra i WW. Men han vet att han är för dålig och skulle bli uppäten därför kör han bara där ibland någongång.

  • Sadusadu
   6 August 2016 at 10:01

   På vilket sätt är nate en medelmåtta? Han har bara förlorat mot tunga namnet t.ex. Benson, Kim( i WW), RDA och Rory(i WW).. Han har vunnit över Cerrone och Conor.
   Blir fett trött på självutnämnda experter, framförallt när dom har fett sopig koll..

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
    7 August 2016 at 11:11

    Jag säger bara Clay Guida, men ok Clay har iofs vunnit över RDA och Pettis också en gång i tiden. Men Diaz har 10 förluster och inte alla mot bra motstånd.

    • Herren
     12 August 2016 at 11:25

     Har du någonsin lagt märke till att det ligger år mellan hans senaste matcher? Vet inte om du visste det här, men mma är en extremt utvecklande sport. Dessutom blir han inte sämre just nu. Även på den tiden som han förlorade så var de flesta dopade. Tänk efter innan du börjar slicka Conors röv igen.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      12 August 2016 at 06:10

      Ähhhh att skylla på doping är en feg människas drag. Som Conor säger, det skyddar inte din haka!

     • Herren
      12 August 2016 at 06:32

      Jävligt opassande citering med tanke på att Nate har blivit avslutad en gång i sin proffskarriär. Du måste vara troll så mycket som du fanboyar, har aldrig sett något i dess like.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      12 August 2016 at 09:31

      Vad snackar du om, ärligt talat?

     • Herren
      12 August 2016 at 09:40

      Vad är det som är svårt att förstå? Du citerade McG om att doping inte skyddar hakan? Vilket jag inte kan dra paralleller till, då Nate endast har blivit avslutad en gång i sin proffskarriär.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      12 August 2016 at 11:59

      Nate har blivit tko avslutad.

     • Herren
      13 August 2016 at 12:11

      En gång! Läs det jag skrev.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
      13 August 2016 at 12:02

      Conor aldrig

 • Nils Albertsson
  7 August 2016 at 04:23

  Diaz bröderna är inga medelmåttor på nåt sätt. Största anledningen att Nate inte kör welter är för att Nick kör där. Nate har blivit stoppad 2ggr och då har han mött både fler och bättre motstånd än de flesta i UFC.

  Jag fattar verkligen inte din hype över conor? Visst är hans snack roligt men han är långt ifrån i både light och welter.

  Skulle vara kul att se han möta några topcontenders i light och se var han står, jag kan ha fel men har svårt att se han utmana om titeln. Sen får han säkert titelchans direkt men det beror mer på hans stjärnstatus.

 • Svara