Conor McGregor lyckades unifiera sin tillfälliga titel med en rekordsnabb knockout.

Hela världen tycks hylla Conor McGregor efter UFC 194

Efter segern i huvudmatchen under UFC 194 strömmar hyllningarna av Conor McGregor in från all världens hörn. Nu har även eliten i Hollywood och inom musikbranshen lyft på hatten inför den skäggige irländarens fenomenala knockoutvinst 13 sekunder in i den första ronden mot Jose Aldo.

Conor McGregor vann inte bara en rekordsnabb seger förra lördagen mot Jose Aldo, när han efter blott 13 sekunder in i den första ronden av huvudmatchen under UFC 194 på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, knockade Aldo och blev UFC-mästare i fjädervikt. Han vann även hjärtan hos miljontals människor över hela världen i samma sekund som Aldo åkte i golvet. Hyllningarna har strömmat in från världens alla hörn. Det är inte “bara” vanliga MMA-fans som har hört av sig för att gratulera irländaren till segern. Nej, nu har även Hollywoodeliten och världsberömda rockband hört av sig för att bringa sin hyllning till den nye UFC-mästaren.

Skådisen och wrestlingstjärnan Dwayne “The Rock” Johnson var ganska snabb att via Instagram säga grattis till McGregor. Han delade McGregors eget meddelande på det sociala nätverket och petade även dit en egen hälsning.

“One of the classiest messages and show of respect for his opponent I’ve seen from a champion. Congrats @thenotoriousmma. You’re on your way to becoming an icon. #Respect”

Via Twitter kommer hyllningar från både Arnold Schwarzenegger och det irländska rockbandet U2.

U2:s irländska hälsning till sin landsman McGregor kan översättas till något i stil med att det blir spännande och stor uppståndelse på lördag i Las Vegas.

Kategorier
Conor McGregorJose AldoNyheterSenaste NyttUFC

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara