19-årige supertalangen gör det igen: “Ska bli bäst i världen”

✔ Kaxiga intervjun: "Som min broder Khamzat säger ..."

Under lördagskvällen fick vi se när stortalangen Bernardo Sopai tog sig an Tariq Ismail på BRAVE CF 38.

LÄS MER: BRAVE CF 38 i Stockholm – Resultat


Det var också svensktränade Sopai som tog hem mötet via domslut efter ett riktigt bra match. Stämningen inför matchen var riktigt hätsk, med knuffar och heta ordväxlingar under invägningen, men det var alltså Sopai som fick det sista ordet och tog hem en klar seger till domarsiffrorna 30-27, 30-27 samt 29-28.

Via Instagram:

Sopai, som också kallas för “Lejonkungen”, representerar Allstars Training Center i Stockholm och är bara 19 år gammal men har nu redan samlat ihop ett professionellt record på 8-1.

LÄS OCKSÅ: 19-årige supertalangen briljerar – hämnas klubbkamraten!

“Som min broder Khamzat säger …”

Detta var även hans motståndare Tariq Ismails första förlust i karriären. 30-åringen har nu ett professionellt record på 6-1.

Sopai var fylld av självförtroende efter matchen, vilket han visade på i intervjun efteråt:

– Det känns jättebra. Jag tränade jättehårt inför den här fighten. Hans tidigare motståndare gav honom för mycket utrymme, men jag studerade honom och gjorde det alla andra inte klarade av. Min broder Khamzat Chimaev säger – utanför buren är alla gangsters, men när det väl gäller är de kycklingar.

– Han träffade mig kanske en gång, men jag kände inget. Nu får ni hitta en bra motståndare till mig nästa gång, okej? Jag kommer mot toppen, jag ska bli bäst i världen, avslutar Sopai.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara