19-årige supertalangen briljerar – hämnas klubbkamraten!

✅ Stjärnskottet lever upp till hypen! ✅ Briljerar på AK Fighting Championship 2!

Nyligen var det dags för den tredje professionella MMA-matchen på AK Fighting Championship 2, som på går live i Solnahallen i Stockholm i skrivande stund. Där fick vi se Stockholm-baserade albanen Bernardo Sopaj ta sig an rumänen Darius Buda.

Buda gjorde ett namn för sig i Sverige tidigare under året, när han chockade publiken i Västerås genom att golva den svenske stjärnan Hamza Bougamza. Men den här gången var det Sopaj som lyckades hämnas sin klubbkamrat Bougamza.

Sopaj är endast 19 år gammal – men som höjs till skyarna som ett lovande framtidsnamn av sina träningskamrater på Allstars Training Center. I kvällens match fick vi se varför, då Sopaj successivt bröt ner Buda med stenhårda sparkar – för att sedan avsluta matchen på marken med en rear-naked choke.

Så här skriver MMAnytts Johan Taliercio i sin play-by-play-rapportering:

Bantamvikt – proffs: Bernardo Sopaj vs. Darius Buda

Rond 1:

Sopaj går direkt för en högspark men Buda blockar bra. Sopaj går för en till högspark och träffar Budas arm. Sopaj fortsätter sparka men får ingen riktigt ren träff. Efter lite avvaktande går Sopaj in och får in en fin träff och en hård kroppsspark. Buda försöker på en egen snurrspark men missar.

Buda börjar bli riktigt röd om magen efter Sopajs hårda sparkar mot kroppen. Sopaj gör det bra och håller undan Buda med sparkar och går ibland in med slagkombinationer. Sopaj får in ett flygande knä, men Buda klarar sig och håller undan tills de möts i mitten igen.

Sopaj fångar därefter en spark från Buda och får ner honom på marken i mitten av buren. Där delar Sopaj ut ground and pound ovanifrån. Sopaj försöker ta sig in i mount, men Buda lyckas hålla det i halv gard. Sopaj delar ut aggressiv ground and pound ovanifrån tills rondens slut.

MMAnytts rondvinnare: 10-9 Sopaj

Rond 2:

Buda försöker sig på en snurrspark som blockas av Sopaj. Sopaj får därefter in en riktigt hård kroppspark som ekar i arenan. Sopaj får därefter nästan in en flying frontkick (!). Buda börjar blöda från näsan, och går för ett flying knee som verkar träffa. Sopaj jagas därefter av Buda till burstaketet, innan han själv tar tar ned rumänen.

Sopaj letar sig in i mount på Buda och börjar utdela brutal ground and pound ovanifrån. Han tar sedan Budas rygg och fortsätter dela ut slag innan han går för en rear naked choke, som sitter.

Officiellt resultat: Bernardo Sopaj vinner via submission (rear naked choke), rond 2, 3:03

Spana in MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez exklusiva segerintervju med Sopaj i videorutan ovan!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL

Thiago Santos vs Jamahal Hill


3.25 - 1.37


7 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN: SANTOS VS. HILL12
Thiago Santos vs Jamahal Hill3.251.36
Vicente Luque vs Geoff Neal1.582.40
Zac Pauga vs Mohammed Usman1.751.99
Brogan Walker vs Juliana Miller1.612.25
Augusto Sakai vs Sergey Spivak2.801.45
Ariane Lipski vs Priscila Cachoeira1.582.40
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...